Lothmann ParisSampon 1.0 - Érzékeny, sérült hajra

Próbáld ki samponunkat érzékeny, sérült hajra! Gyengéden tisztítja és hidratálja a hajat, miközben védelmet nyújt az irritáció ellen.

Méret

50%: 9 450 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

Táplál, Véd, Épít, Regenerál, Hidratál

A Lothmann Paris 1.0 sampon, az érzékeny, sérült hajra lett kifejlesztve Komplex és erős hatóanyagai révén képes rekonstruálni a legroncsoltabb hajszerkezetet is.  Lágyan és kíméletesen bánik a hajszálakkal, ugyanakkor igen hatékony összetevői mélyen bejutnak a haj szerkezetébe és táplálják azokat. A külső környezeti hatásoktól megvédi a hajkoronát, azáltal, hogy egy védő filmréteget hoz létre a hajszálak körül, így megóvva azt a károsodástól. Ilyen értékes összetevője a búzaprotein, mely hatóanyagainak köszönhetően képes bejutni a haj rostjaiban, és ott kifejteni ápoló tulajdonságát. A búzafehérjének köszönhetően a haj hidratált lesz, az aminosavak táplálják a hajszálakat. Ennek következtében a haj selymessé, fényessé és könnyen kisfésülhetővé válik, valamint a hajnak antisztatikus hatást biztosít.

A búzaprotein köztudottan gazdag vitamin forrás, emellett tartalmaz foszfolipideket, telítetlen zsírsavakat is. További tulajdonságai közé tartozik, hogy nedvességpótló, valamint anti-aging hatású is. Másik igen gazdag összetevője a méz, mely kondicionáló, hidratáló tulajdonsággal bír. A méz csökkentheti a hajhullás, a korpásodást is. Erős antioxidáns hatású, így anti-aging hatással is bír, valamint gombaölő és baktérium tulajdonsággal is rendelkezik. Kifejezetten jó a száraz hajra, puhítja és lágyítja a hajszálakat.

Használata: Nedves hajra oszlassunk el egy diónyi mennyiséget a samponból, majd lágyan mossuk meg vele a hajat. Ha szükséges ismételjük meg a folyamatot. A végén öblítsük ki és jöhet a Lothmann Paris Mask 1.1 – Hidratáló maszk festett és/vagy sérülékeny hajra.

  Kiszerelések: 250ml, 1000ml