Lothmann ParisOléo Vital Sampon - Göndör vagy Erősen Kócos Hajra, Annatto és Shea Olajjal

Próbáld ki göndör hajra tervezett samponunkat! Tápláló formulával, amely hidratálja és definiálja göndör fürtjeid. Gyönyörűen formázott és hidratált hullámok.

Méret

50%: 9 900 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

Nutri Vital, Oleo Vital, Göndör, illetve erősen Kócos haj számára kifejlesztett termékcsalád A Nutri Vital, Oleo Vital Termékcsaládja a Göndör, Hullámos, Dauerolt, illetve a kócos haj számára lett kifejlesztve.

A göndör haj ápolása nem egyszerű feladat, hisz nagyfokú figyelmet igényel. Természeténél fogva könnyen kócolódik, nagyon száraz, erősen igényli a hidratálást, ezért egy mélyen tápláló és hidratáló családot fejlesztett ki a Lothmann Paris, amely a legmagasabb minőséget képviseli a hajápolók világában. Francia prémium márka, amely igazán tudja mi kell a csodásan ragyogó és egészséges haj számára. Ezzel a termékcsaláddal a tökéletes lokni többé nem álom! A tincseket kontúrossá varázsolja, rugalmassá válnak és lágy esést kapnak a fürtök, azáltal, hogy különleges hatóanyagai révén lazítja a haj tincseket.

Emellett erős hidratáló és tápláló tulajdonsággal bír, így megszünteti a haj gubancosodását, szöszösödését. Ezen oknál kifolyólag ajánljuk a kócosodásra, szöszösödésre hajlamos hajú hölgyek számára is a termékcsaládot! Természetes tápláló összetevői az Orleánfa termésének kivonata, Annatto vagy más néven Roucou-olaj, Shea olaj vagy más néven Karitéolaj, Napraforgóolaj, Szójaprotein, Ricinusolaj.  

Sampon

Göndör vagy erősen Kócos hajra, Annatto és Shea olajjal A Lothmann Paris Oléo Vital samponja a göndör és hullámos hajú hölgyek számára lett kifejlesztve, hisz ez a hajtípus különleges bánásmódot igényel. Tökéletes választás a természetes göndör, hullámos hajra, dauerolt hajra, illetve kócosodásra hajlamos hajra. A sampon gyengéden bánik a fejbőrrel, illetve a hajjal, miközben tápláló összetevői révén erőteljesen hidratálja és táplálja a hajat. Ebből kifolyólag használata ajánlott a szöszösödésre, kócosodásra hajlamos hajú hölgyek számára is. A sampon rugalmassá, teszi a göndör hajfürtöket, a loknik kontúrosabbá és rendezettebbé válnak. A haj visszanyeri természetes fényét és szépségét, a samponhoz hozzáadott olajok pedig extra ragyogást biztosítanak. A haj hidratált, fényes és könnyen kifésülhetővé válik. Természetes tápláló összetevői az Orleánfa termésének kivonata, Annatto vagy más néven Roucou-olaj, Shea olaj vagy más néven Karitéolaj, Napraforgóolaj, Szójaprotein, Ricinusolaj. Használata: 10-15ml mennyiségű sampont oszlassunk el a nedves hajon, gyengéden masszírozzuk bele a fejbőrbe és hajba, majd öblítsük ki. Óvakodjunk a göndör haj erős dörzsölésétől, hogy a fürttök ne kuszálódjanak össze, és ne törjenek le a hajszálak. Amennyiben szükséges a folyamat megismételhető. Kiszerelés: 250ml, 1000ml