Lothmann ParisNutri Vital Volumenizáló és Dúsító Hatású Sampon Fehérjékkel

Próbáld ki volumenizáló és dúsító hatású samponunkat! Gazdag formulája extra térfogatot és teljességet ad hajadnak. Ragyogó, dús haj minden használat után!

Méret

50%: 8 350 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

Lothmann Paris, Nutri Vital Volumenizáló és Dúsító hatású sampon Fehérjékkel Detoxikáló, Hajnövekedést serkentő Zöld teával  

Légiesen könnyed, dús és volumenizált hajat kölcsönöz a hajnak. Kifejezetten a vékony szálú hajra fejlesztették ki, akár napi használatra. Selymesen lágy, fényes hatást kölcsönöz a hajnak, ugyanis tápláló hatású olajokkal látja el a hajat. Rendszeres használatával elősegíti a hajszálak vastagságának növekedését, a benne található fehérjéknek köszönhetően.

Kíméletesen bánik a hajjal, illetve a fejbőrrel. Zöld tea tartalma révén detoxikáló hatással bír a fejbőrre, valamint serkenti a haj növekedést, megerősíti a hajhagymákat, ezáltal már a haj gyökerénél elősegíti a haj volumenizáló hatását.   A legjobb volumenizáló hatás érdekében alkalmazd hajmosás után a Lothmann Paris, Nutri Vital- Volumennövelő, Hajtőemelő és Texturáló Spray-vel együtt.  

Használata: Akár napi használatra is javasolt sampon. Egy kis mennyiségű sampont vigyél fel a nedves hajra, jól habosítsd fel, majd masszírozd bele a hajba és fejbőrbe. Ezután alaposan öblítsd ki. Amennyiben szükséges, ismételd meg a lépést.  

Kiszerelés: 250ml, 1000ml