Lothmann ParisNutri Protect - Plex Sampon

A Nutri Protect-Plex samponja kifejezetten a hajkezelésektől roncsolt hajra lett kifejlesztve, annak érdekében, hogy védje és rekonstruálja a sérült hajat.

Méret

50%: 9 950 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

Lothmann Paris, Nutri Protect - Plex Sampon Szulfát- és Parabénmentes, Mélyen tápláló, Kötés erősítő, Plex és Keratin tartalommal  

Milyen kimagasló eredményekkel dolgozhatsz a Lothman Paris, Nutri Protect Plex Termékcsaládjával?
  1. Kimagasló teljesítményű Plex védelmi rendszer, mely védi a haj diszulfid-hídjait a sérülések ellen
  2. Alkalmazható bármilyen kémiai eljárás során annak érdekében, hogy a lehető legjobban védjük és egyúttal regeneráljuk a haj szerkezetét
  3. Képes a már roncsolt haj szerkezetét regenerálni és újra teljesen egészségessé, erőssé varázsolni

  A Nutri Protect-Plex samponja, kifejezetten a kémiailag roncsolt hajra lett kifejlesztve, annak érdekébe, hogy védje és rekonstruálja a sérült hajat. Plex tartalmának köszönhetően, helyreállítja, újraépíti a haj rostjait, illetve megerősíti azokat, ezáltal hosszan tartó védelmet biztosít. Kíméletesen ugyanakkor hatékonyan tisztítja a fejbőrt, illetve a hajszálakat. Feltölti a haj szerkezetét, a samponban található keratinnak köszönhetően, így a haj erősebbé, szebbé és egészségesebbé válik, valamint megnő a hajszálak körtérfogata.

Tápláló hatóanyagainak köszönhetően a haj puhábbá, fényesebbé válik. Szulfátmentes, így tökéletes választás azok számára, akik különféle hajkezeléseken estek át és szeretnék hosszantartóan élvezni a kezelések hatékonyságát. (festés, tartós hajegyenesítés, dauer). Tökéletes választás a rendszeres hajápolásra is, ugyanis nem tartalmaz káros anyagokat, valamint plex és keratin tartalmával folyamatos védelmet és regenerálást nyújtunk a hajnak.   Tökéletes hatás érdekében, használd a Lothmann Paris, Nutri Vital, Nutri Protect családdal együttesen, amely tartalmazza a Nutri Protect-PLEX folyadékot, illetve a Nutri Protect-PLEX kondicionálót is.  

Használata: A kezelések végén mossuk meg a hajat a samponnal, hagyjuk rajta egy percig, majd öblítsük ki alaposan. Általános hajmosás esetén kezdjük a hajmosást a samponnal, majd hagyjuk hatni egy percet és öblítsük ki alaposan.

Kiszerelés: 250ml, 1000ml