RaywellNANOTECH BOTOPLEX - Liposzómás Sampon

Próbáld ki liposzómás samponunk! Gazdag formula, mely mélyen tisztítja és hidratálja hajadat. Innovatív liposzómás technológia az intenzívebb ápolásért.

Méret

50%: 4 500 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

Raywell NanoTech Botoplex Liposzómás Sampon

Liposzómás Nanotechnológiával működő sampon, melyben liposzómarészecskék végzik a hatóanyagok szállítását a haj legmélyebb pontjaiba. Ezáltal képes sejtszinten regenerálni a hajszerkezetet (Cuticlex technológia), feltölteni tápanyagokkal, hidratálni, volumenizálni és kialakítani a haj védekezőképességét a káros környezeti hatásokkal szemben. A sampon kizárólag természetes aktív összetevőket tartalmaz, olyat mint a keratin, a hyaluronsav, a kasmír, a ricinusolaj, a shea vaj és a lecitin. Segít megszüntetni a haj nem kívánt göndörödését, növeli a haj rugalmasságát, fényét. SLS és Parabénmentes!

Kiszerelések: 150 ml, 1000 ml  

A kezelés menete: 
 
1. lépés: Mossuk meg a hajat a Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás samponnal egymás után kétszer, majd öblítsük ki, és egy törölköző segítségével itassuk fel a felesleges vizet!
 
2. lépés: Egyenletesen oszlassuk el a hajon a hosszúságnak és volumennek megfelelő mennyiségű Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás maszkot, majd fésüljük át a hajat és egy termosapkával fedjük le! Hagyjuk hatni 10 percig, melynek leteltét követően öblítsük ki a hajat!
 
3. lépés: Fújjuk be egyenletesen a haj teljes hosszát a Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás hővédő spray-vel, fésüljük át, és ezt követően szárítsuk meg teljesen a hajat! Gubancolódásra erősen hajlamos haj esetén csak félszárazra szárítsuk a hajat!
 
4. lépés: A száraz/félszáraz hajat fújjuk be a Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás hajfénnyel! Félszáraz hajra történő alkalmazás esetén fésüljük ki a hajat!