Lothmann ParisColor Blond Sampon - Festett vagy világosított hajra

Professzionális sampon festett vagy világosított hajra. Kettős hatású, egyszerre véd és táplál, miközben hatékonyan távolítja el a szennyeződést is.

Méret

50%: 9 950 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

Lothmann Paris Color Blond Sampon

A legjobb sampon, melyre egy szőkített vagy festett hajkorona vágyhat. Color Blond termékcsalád a színvédelem, ragyogó színvilág szolgálatában. Ez egy kettős hatást nyújtó termékcsalád, mely tökéletes ápolást és védelmet nyújt a világosított és festett hajkoronának. A szőkített és festett hajat az egyik legnehezebb ápolni. Ezt nők milliói tapasztalták már. Fontos figyelembe vennünk, hogy egy szőkítés vagy akár egy festés során, nagy mértékben károsodik a haj szerkezete. Ezért utóápolásra olyan samponra van szükségünk, mely kíméletesen bánik a hajszálakkal, emellett mindazt az elvesztett tápanyagot és hidratáltságot visszaadja a hajnak, ami a kémiai kezelések során elveszett. Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, a faggyút, illetve finish termékek maradványait a hajszálakról, ugyanakkor lágyan és kíméletesen bánik a hajjal, hogy hajkoronád színe sokáig élénk és ragyogó maradjon. A festett haj színét számos külső környezeti hatás megváltoztathatja, illetve fakóvá teheti. Ilyenek az erős napfény, hajformázók, erős szél, száraz-meleg levegő.

A Color Blond sampon védelmet biztosít a hajnak, így hajad színét hosszan tartóan élvezheted. Arról nem is beszélve, hogy egy szalonban elkészített hajfestésre, milyen magas összegeket költünk. Akkor miért érnéd be kevesebbel? Gondoskodj hajad megfelelő utóápolásáról, hogy ez a befektetett pénz, melyet hajad csodás színére költöttél, sokáig kifizetődő legyen és hajkoronád legszebb fényében pompázzon. Ebben segít a Lothmann Paris Color Blond Termékcsaládja. A legtökéletesebb hatás érdekében javasoljuk a Lothmann Paris Color Blond sampon és Color Blond maszk együttes használatát. Így a két termék közös erővel védi, ápolja és hosszan tartóan támogatja hajad színét.

A Lothmann Paris Color Blond intenzív táplálást nyújtó samponja, azért született meg, hogy fenntartsa a tökéletes szőke és festett haj színét és ápoltságát. Intenzív regenerálást biztosít a szőkített és festett hajnak. Ez a sampon megfelelő hidratáltságot nyújt a hajnak, segít fenntartani a hajszálak nedvességtartalmát. Egyensúlyba hozza a haj belső szerkezetének hidratáltságát. Használatával javul a haj külső és belső szerkezete. Légiesen könnyed rugalmasságot ad a hajkoronának. Ennek köszönhetően a hajszálak nem válnak dehidratálttá, így azok nem törnek le. Gubancmentességet kölcsönöz a hajnak. Megkönnyíti a haj kifésülhetőségét azáltal, hogy visszaadja a haj hidratáltságát, illetve egy vékony filmréteget hoz létre a hajszálak külsején, melynek következtében elcsúsznak a hajszálak egymás mellett, nem akadnak össze. Emellett letapassza a haj kutikuláit, így elkerülve a haj kutikuláinak összeakadását, illetve gubanc kialakulását. A haj gubancmentessége már a zuhany alatt érződik, amikor is felkerül a hajra a Lothmann Paris Color Blond samponja és maszkja. A sampon intenzíven táplálja a hajkoronát. Értékes összetevői révén visszaadja a hajnak mindazt, ami a kémiai kezelések során sérülhetett a haj szerkezetében. A haj visszanyeri vitalitását, újra rugalmas és élettel telivé válik. Kevésbé töredezik, így hosszabbá válhat a hajkorona.  

Mi a titka a samponnak?

Egy különleges olajnak köszönheti hatékonyságát a sampon, amit számtalan bőr- és hajproblémára alkalmazhatunk. Ez nem más, mint a Nyamplung olaj, vagy más néven, Tamanu olaj. Zöld-arany néven emlegetett, évszázadok óta használt nemes olaj, melyet a Tamanu fa, dió terméséből préselik. Ez az olaj ugyan ehetetlen, viszont annál erősebb hatást gyakorol a hajra és fejbőrre. Ez a különleges olaj Polinéziából, Dél-Kelet Ázsiából származik, ahol nagy becsben tartják.

Fejbőrre gyakorolt hatásai: A fejbőrre gyulladásgátló hatással bír, így jól kezelhető vele a seborreás, pikkelysömörös fejbőr. Gyógyhatással bír a korpás fejbőrre, szabályozza a faggyútermelést. Megerősíti a haj gyökereit, így megállíthatja a hajhullást, illetve felgyorsítja a haj növekedését. Hajra gyakorolt hatásai: Kiemelkedik abszorpciós képességével az olajok közül. Nagyon jól és könnyedén beszívódik a hajszálak legbelső szerkezetébe is. Ott képes kifejteni hidratáló és tápláló hatását.

A Nyamplung olaj nagyon jól hidratálja a száraz töredezett hajat, mely a kémia kezelések után gyakran előforduló probléma. Ez az értékes olaj gyönyörű fényt biztosít a hajnak, így a festett és világosított haj színét még szebbé, ragyogóbbá varázsolja, melyet a termék használatával hosszan tartóan élvezhetünk.

A Nyamplung olajnak van egy különleges képessége, mely nagy segítség a festett és szőkített haj megfelelő ápolásában. Az olaj egy erős védőréteget képez a hajszálakon. Ez a réteg megóvja a hajat a káros környezeti hatásokkal szemben, tehát egyszerre bír hővédő, fényvédő, színvédő képességgel is. A haj színét képes megóvni az erős napsugárzástól” UV-sugárzás”, mely úgymond kiszívja az élénk haj színét, így az fakóvá válik. A sampon folyamatos használatával ez elkerülhető, a festett haj színe hosszan tartó és élénk marad! A hővédő tulajdonságot a hajszárítás és különböző hajformázók használatakor élvezhetjük. Megóvja a haj hidratáltságát a magas hővel szemben, így az nem szárad ki, nem törik le.  

Tulajdonságai:

-megkönnyíti a haj kifésülhetőségét -gubancmentessé teszi a hajat -ragyogó fényt kölcsönöz a hajnak -puhítja a hajat -táplálja a hajszálakat -intenzíven hidratálja a hajat -segít megőrizni a festett haj színét, és hosszan tartóvá teszi azt -fényvédő tulajdonsággal bír -hővédő hatás -színvédelem a hajnak -gyógyhatással bír a fejbőrre is (korpa ellen, seborrea ellen, hajhullásra, hajnövekedés gyorsítása, száraz fejbőrre, pikkelysömör ellen)  

Ajánlott:

-közvetlenül festés, szőkítés után -festett hajra -szőkített hajra -vegykezelt hajra -száraz, töredezett hajra -egyaránt alkalmazható zsírosabb hajnál is -póthajra -azoknak, akik gyakran használnak bármilyen hajformázó készüléket  

Használata:

Nedves hajra vigyünk fel a samponból diónyi mennyiséget, majd alaposan masszírozzuk át vele a hajat. Ezután alaposan öblítsük ki. Amennyiben szükséges megismételhetjük a samponos hajmosást.

Tökéletes hatás elérése érdekében használd a Lothmann Paris Color Blond maszkjával!   Kiszerelések: 250ml, 1000ml