Lothmann Paris AfterColor Sampon -PH4.5
Az AfterColor egy olyan technikai sampon, mely szőkítés és világosítás után alkalmazandó, annak érdekében, hogy semlegesítse a kémiai összetevőket.
Raywell BIO Aftercare Hajegyenesítő Sampon
Kifejezetten a COCOCHOCO tartós hajegyenesítés utáni otthoni ápolásra kifejlesztett hajegyenesítő hatású BIO sampon.
Raywell BIO KERA - Volumenizáló és Dúsító Sampon Keratinnal
Kifejezetten a lapos és vékony szálú hajra kifejlesztett sampon, melytől élettel telivé válik a haj. Tartást biztosít, így sokkal dúsabbnak hatást ad hajadnak.
Raywell BIO LOMT - Helyreállító olaj sampon, érzékeny fejbőrre és ir
Olaj alapú sampon, mely alkalmas mindennapi használatra is. Kifejezetten az érzékeny fejbőrre lett megalkotva, így gyengéden tisztítja és ápolja hajszálaid.
Raywell BIO PLEX 2. Plex Sampon - Tápláló, Cuticula záró, No SLS, No
Tápláló, cuticula záró sampon. SLS- és Parabénmentes. Kb 1 % plexet tartalmaz, mely újjáépíti a sérült hajszerkezetet.
COCOCHOCO Ceramide - Hajdúsító Sampon
A COCOCHOCO Ceramide Hajdúsító sampon, Ceramid-komplexének köszönhetően új életre kelti hajad, egy légiesen könnyű, dús hajkoronát kölcsönöve neked.
COCOCHOCO Ceramide Color Protect Sampon - ÚJ!
COCOCHOCO Ceramide Color Protect Sampon: Megőrzi a hajszínt, véd a fakulástól és a károsodástól, táplál és hidratál. Élénk, fényes haj minden mosás után.
Lothmann Paris Color Blond Sampon - Festett vagy világosított hajra
Professzionális sampon festett vagy világosított hajra. Kettős hatású, egyszerre véd és táplál, miközben hatékonyan távolítja el a szennyeződést is.
Lothmann Paris Glam Refresh - Száraz Sampon
Fedezd fel a Száraz Sampon használatát! Frissítsd fel hajadat és adj neki extra térfogatot anélkül, hogy meg kellene mosnod. Gyors és praktikus megoldás.
Raywell HAJBOTULIN HAIRGOLD - Mélytisztító Előkészítő Sampon
Készítsd fel hajad a tökéletes ápolásra a Mélytisztító Előkészítő Samponnal! Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és felkészíti a hajat a kezelésekre.
Raywell Kinyomó pumpa, literes samponhoz, kondicionálóhoz vagy maszk
Kényelmes és hatékony megoldás literes samponokhoz! Praktikus kinyomó pumpa, ami egyszerű és könnyű adagolást tesz lehetővé és minimalizálja a hulladékot.
Raywell Mandulás Sampon, 10literes kiszerelés
Ismerd meg mandulás samponunkat, 10 literes kiszerelésben! Gazdag, hidratáló formula, mely táplálja és erősíti a hajat. Kényelmes és gazdaságos megoldás.