Lothmann ParisOléo Vital Szérum Göndör vagy Erősen Kócos Hajra, Annatto és Shea Olajjal

Próbáld ki göndör hajra tervezett szérumunkat! Tápláló formulával, amely hidratálja és definiálja göndör fürtjeid. Gyönyörűen formázott és hidratált hullámok.

Méret

50%: 6 100 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

NutriVital, Oléo Vital, Göndör, illetve erősen Kócos haj számára kifejlesztett termékcsalád A Nutri Vital, Oleo Vital Termékcsaládja a Göndör, Hullámos, Dauerolt, illetve a kócos haj számára lett kifejlesztve.

A göndör haj ápolása nem egyszerű feladat, hisz nagyfokú figyelmet igényel. Természeténél fogva könnyen kócolódik, nagyon száraz, erősen igényli a hidratálást, ezért egy mélyen tápláló és hidratáló családot fejlesztett ki a Lothmann Paris, amely a legmagasabb minőséget képviseli a hajápolók világában. Francia prémium márka, amely igazán tudja mi kell a csodásan ragyogó és egészséges haj számára.

Ezzel a termékcsaláddal a tökéletes lokni többé nem álom! A tincseket kontúrossá varázsolja, rugalmassá válnak és lágy esést kapnak a fürtök, azáltal, hogy különleges hatóanyagai révén lazítja a haj tincseket. Emellett erős hidratáló és tápláló tulajdonsággal bír, így megszünteti a haj gubancosodását, szöszösödését. Ezen oknál kifolyólag ajánljuk a kócosodásra, szöszösödésre hajlamos hajú hölgyek számára is a termékcsaládot! Természetes tápláló összetevői az Orleánfa termésének kivonata, Annatto vagy más néven Roucou-olaj, Shea olaj vagy más néven Karitéolaj, Napraforgóolaj, Szójaprotein, Ricinusolaj.  

Szérum

Göndör vagy erősen Kócos hajra, Annatto és Shea olajjal Intenzíven táplálja és csodás fénnyel ruházza fel a hajkoronát. Különleges ápoló olajainak köszönhetően lágyságot kölcsönöz a hajfürtöknek és feltölti tápláló hatóanyagaival. A göndör hajfürtök rendezettebbé, kezelhetőbbé válnak. Használatával csökken a haj száradási ideje, illetve könnyen kezelhetővé válik. Intenzív antioxidáns hatásának köszönhetően védi a hajat a szabadgyökök kialakulása ellen. Védőréteget képez a hajszálakon, ezáltal a haj védve van a káros környezeti hatásokkal szemben. Természetes tápláló összetevői az Orleánfa termésének kivonata, Annatto vagy más néven Roucou-olaj, Shea olaj vagy más néven Karitéolaj Napraforgóolaj. Egyaránt alkalmazható száraz és nedves hajra is. Használata: Nedves hajra: Törölköző száraz hajra oszlassunk el 2-3 pumpálásnyi olajat a hajvégekre. Amennyiben szükséges a haj középhosszától is felvihetjük az anyagot. Száraz hajra: 2-3 pumpálásnyi olajat egyenletesen oszlassunk el a hajvégeken. Amennyiben szükséges a haj középhosszától is felvihetjük az anyagot. A szükséges mennyiség a haj hosszától, illetve mennyiségétől változhat! Kiszerelés: 100ml