Lothmann ParisOléo Vital Göndörséget Fokozó, Hajban Hagyható Krém

Ismerd meg göndörséget fokozó, hajban hagyható krémünket! Gazdag formulával kiemeli és definiálja a göndör hajat, anélkül hogy elnehezítené azt. Könnyed hatás.

Méret

50%: 5 800 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

NutriVital, Oléo Vital, Göndör, illetve erősen Kócos haj számára kifejlesztett termékcsalád A Nutri Vital, Oléo Vital Termékcsaládja a Göndör, Hullámos, Dauerolt, illetve a kócos haj számára lett kifejlesztve. A göndör haj ápolása nem egyszerű feladat, hisz nagyfokú figyelmet igényel. Természeténél fogva könnyen kócolódik, nagyon száraz, erősen igényli a hidratálást, ezért egy mélyen tápláló és hidratáló családot fejlesztett ki a Lothmann Paris, amely a legmagasabb minőséget képviseli a hajápolók világában.

Francia prémium márka, amely igazán tudja mi kell a csodásan ragyogó és egészséges haj számára. Ezzel a termékcsaláddal a tökéletes lokni többé nem álom! A tincseket kontúrossá varázsolja, rugalmassá válnak és lágy esést kapnak a fürtök, azáltal, hogy különleges hatóanyagai révén lazítja a haj tincseket. Emellett erős hidratáló és tápláló tulajdonsággal bír, így megszünteti a haj gubancosodását, szöszösödését. Ezen oknál kifolyólag ajánljuk a kócosodásra, szöszösödésre hajlamos hajú hölgyek számára is a termékcsaládot! Természetes tápláló összetevői az Orleánfa termésének kivonata, Annatto vagy más néven Roucou-olaj, Shea olaj vagy más néven Karitéolaj, Napraforgóolaj, Szójaprotein, Ricinusolaj.  

Göndörséget fokozó, hajban hagyható krém, Göndör vagy Dauerolt hajra

Újra definiálja és formázza a göndör hajfürtöket, használatával szép kontúros tincseket kapunk. Felerősíti, formálja és szétválasztja a loknikat. Öblítést nem igénylő krém, így göndörítő, tápláló és hidratáló hatását hosszasan élvezhetjük, emellett maga a krém hosszan tartó hatást gyakorol a hajra. Védi a hajat a szöszösödéstől és kreppesedéstől. A haj rugalmassá, puhává, egészségesebbé válik. Tökéletes választás a természetes göndör, hullámos hajra, dauerolt hajra, illetve kócosodásra hajlamos hajra.

Használata: Törölköző száraz hajra 1-2 pumpálásnyi adagot vigyünk fel széles fogú fésűvel vagy a kezünk segítségével, egyenletesen oszlassuk el és hagyjuk természetesen megszáradni, vagy használjunk diffúzoros fejjel ellátott hajszárítót (mérsékelt hőfokon) és így szárítsuk meg a hajat. Kiszerelés: 100ml