Lothmann ParisLothmann Paris-Nutri Vital- Day Cream - Styling Krém

Ismerd meg hajápoló termékünket, a Day Creamet! Hidratáló, könnyű formula, amely segít megőrizni hajad egészségét és ragyogását. Hajad mindennapos ápolására.

Méret

50%: 5 000 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

A Lothmann Paris prémium minőségű francia márka, kifejlesztette hajad számára a tökéletes hajformázó és egyben ápoló krémet, melyet akár minden nap használhatsz annak érdekében, hogy hajad egészséges és egyben stílusos legyen.

Ez a Styling krém garantáltan asszisztensed lesz a mindennapi hajformázásban és hajápolásban.  Akár mindennapos használatra is alkalmas, ugyanis extra könnyű textúrája nem nehezíti el a hajat. Egyaránt alkalmazhatjuk nedves és száraz hajra is, akár mindennap. Köztudott tény, hogy a káros külső környezeti tényezők káros hatással lehetnek a hajra, mint az erős napsugárzás, meleg vagy hideg levegő, hajszárító vagy hajvasaló. Ezt a krémet úgy fejlesztették ki, hogy mindezek ellen védje a hajkoronát, ugyanis egy védő réteget képez a hajszálakon, így bent tartva a hajban a nedvességet, valamint védelmet nyújtva a roncsoló hatásoknak. A haj számára fontos a mindennapos hidratálás is, hogy hosszantartóan megőrizhesse hidratáltságát, tápláltságát, és ragyogását. Ugyanúgy, mint ahogy az arcbőrnek is szüksége van a napi ápolásra, hajunk számára sem maradhat el a mindennapos ápolás. 

Ez a Styling krém, a Lothmann Paris, Nutri-Vital családjába tartozó termék, melyek extra ápoltságot nyújtanak a dehidratált haj számára. Így a krém használatával a haj hidratálttá, táplálttá és egészségessé válik, valamint védve van a külső környezeti hatások ellen. Gyönyörű ragyogást biztosít a hajkoronának, valamint könnyen formázhatóvá válik a haj. Rugalmasságot biztosít, légiesen könnyeddé válik a hajszerkezet, így kedvünkre formázhatjuk a hajat, legyen az hosszú vagy rövid haj.

Számtalan tápláló, rugalmasító, hidratáló anyagot tartalmaz: Keresztkötéses Hyaluronsav: térhálós szerkezetével, 5x erősebben hidratál, mint a hagyomásos hyaluronsav. Lassú lebomlású, így hosszú ideig hidratálja a hajat. Rendkívül jó vízmegkötő képességgel bír.

Lecithin: képes megkötni a vizet a hajban és azt bent tartani, így segít a hajat hidratáltan tartani. Emellett puhítja és lágyítja a hajat is.

Makadámdió olaj: kiváló puhító és tápláló hatással bír a haj számára.

Phantenol: védelmet nyújt a haj számára a káros környezeti hatásoktól

Búzafehérjék: regenerálja és kondicionálja a roncsolt hajat, valamint volument ad a hajkoronának, így használatával a haj dús, fényes és ápolt lesz.

Hogyan alkalmazzuk a Styling krémet? Diónyi mennyiséget nyomjunk a tenyerünkbe, majd dörzsöljük össze, ezáltal egy kis melegséget adva a krémnek. Ezután vigyük fel a haj közepétől, egészen a hajvégek irányába és formázzuk kedvünkre a hajat. A krémet nedves és száraz hajra is alkalmazhatjuk, akár minden nap.

Kiszerelés: 150ml