Lothmann ParisLothmann Paris-Argánolaj Szérum, Mélyregeneráló, Simító és Védő hatású

Próbáld ki argánolaj szérumunkat, a haj mélyregenerálóját! Gazdag összetevőkkel, melyek hidratálják és táplálják a hajat, és visszanyeri vitalitását és fényét.

Méret

50%: 5 750 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

A száraz és töredezett hajnak, egy igazán tápláló, intenzív regenerálásra van szüksége ahhoz, hogy megmentsük a dehidratáltságtól, melynek következménye lehet, hogy a hajszálak elvékonyodnak, töredezni kezdenek, majd teljes mértékben letörnek.

Az arcbőr ápolásánál is fontos szerepet töltenek be a szérumok. A napi hidratáló krém, illetve lemosók nem biztos, hogy elegendő hidratálást és táplálást nyújtanak a bőrnek. A szérumok magasabb kategóriájú kozmetikai termékek, melyek magas koncentrációban tartalmaznak, intenzív hatást nyújtó összetevőket. Ez szintén igaz a hajszérumokra is! Intenzíven táplálja a legsérültebb hajszerkezetet is, képes bejutni a hajszálak legmélyebb rétegeibe, ahol egy erős hidratáló és tápláló kezelésben részesíti a haj rostjait.

A Lothmann Paris prémium hajápolási márka, kifejlesztette a tökéletes Hajszérumot, mely olyan komplex és intenzív formulát tartalmaz, mely intenzíven táplálja, hidratálja és óvja a hajszálakat a külső stressz okozta károsodástól, és szinte azonnali segítséget, megoldást nyújt a roncsolt haj számára!

A Lothmann Paris, Nutri-Vital, Argán olaj Szérumja, egy hajban hagyható szérum, mely lágyságot, ragyogást, hidratáltságot nyújt a hajnak, enyhíti a száraz hajjal járó problémákat, mint gubancosodás, vagy töredezettség. Egyaránt alkalmazhatjuk száraz és nedves hajra is. Mindkét esetben tökéletesen beszívódik a hajszálak belsejébe és kifejti intenzív hatását. Nem hagy zsíros érzetet maga után. A szérumot akár többször is alkalmazhatjuk napközben., amennyiben szükségét érezzük.

Kellemes lágy illattal rendelkező szérum, így használata során a haj finom illatban úszik majd. A mindennapi használat során a haj puhábbá válik, simább, rendezettebb volumenű lesz, valamint visszanyeri természetes ragyogását. Segít megőrizni a haj természetes fényét, ugyanakkor értékes olaj tartalmának köszönhetően, extra ragyogó fényt biztosít a hajnak. Ez az értékes olaj nem más, mint az Argán olaj. Fantasztikus ápoló hatással bír, mely eredetileg Marokkóból származik, méghozzá egy őshonos fafajtának csonthéjas terméséből kisajtolt csodaszer. A berber nők csodás, erős, szépséges hajkoronájukat az Argán olajnak köszönhetik. Népi hagyomány szerint a ”folyékony aranynak” nevezik, hisz a berber hölgyek napi hajápolásának része.

Az Argán olaj  képes bejutni a hajszál belsejébe, ahol kifejti jótékony hatását. Beépül a hajba, így a haj selymessé, csillogóvá válik. A haj színét képes megóvni a káros környezeti hatásoktól, mint pl. erős napsugárzás ”UV-sugárzás”, mely úgymond kiszívja az élénk haj színét, így az fakóvá válik. Élénkíti a festett haj színét!

A szérumban található Argán olaj erősen kötődik a hajszálakhoz, külsejükön egy vékony védőréteget hoz létre, így védi, valamint simítja a hajkoronát. Simító hatását fizikálisan éri el a hajszálakon, ugyanis letapassza a haj kutikuláit, illetve összetevőinek köszönhetően kitölti a hajszálakon található egyenetlenségeket, és körülölelik a hajszálakat, ezzel védve a nedvesség és a hullámosodás ellen! Hatékonysága már az első használat után érezhető. A Lothmann Paris, Nutri Vital szérumja egy légmentes pumpás tubusban található. Ezzel a kivitelezéssel elkerülhető a szérum levegővel való érintkezése. Ennek köszönhetően a levegő nem károsítja a szérum hatékonyságát, illetve az összes szérum anyag kinyerhető a tubusból.

Tulajdonságai:

-Védi a hajat a külső káros környezeti hatásokkal szemben -Azonnal beszívódik, nem hagy zsíros érzetet maga után -Intenzív, mélyreható táplálást és hidratálást biztosít a hajnak -Hajban hagyható, nem kell kiöblíteni -Megakadályozza, illetve megszünteti a haj töredezettségét -Használatával gubancmentessé válik a haj, -Könnyű kifésülhetőséget biztosít -Erősebbé és ellenállóbbá teszi a hajkoronát -Ragyogó fényt kölcsönöz a haj számára  

Ajánlott:

-száraz, töredezett hajra -vegykezelt hajra -szőkített hajra -festett hajra -egyaránt javallott nedves és száraz haj ápolására is -egyaránt alkalmazható zsírosabb hajnál is, a hajhossz ápolására  

Használata:

Diónyi mennyiséget pumpáljunk a tenyerünkbe, majd dörzsöljük össze. Ezután vigyük fel a hajra, az egész hajhosszra, elkerülve a hajtövet. A szérumot nedves és száraz hajra is alkalmazhatjuk! Ezután tetszés szerint formázhatjuk a hajat. A legjobb hatás érdekében alkalmazzuk a többi Lothmann Paris, Nutri Vital Termékcsalád többi tagjával együttesen.

Kiszerelés: 50ml