Lothmann ParisKeratin Booster, Regeneráló, Kötés erősítő és Újjáépítő, Dúsító, Volumenizáló Spray

Tápláld és erősítsd hajadat a Keratin Boosterrel. Regeneráló és kötés erősítő formula segítségével visszaállíthatod hajad természetes erejét és szépségét.

Méret

50%: 5 500 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

Lothmann Paris, Keratin Booster, Regeneráló, Kötés erősítő és Újjáépítő, Dúsító, Volumenizáló Spray Kényeztesd hajad, a legjobbal, amit adhatsz neki, egy prémium kategóriás, professzionális, luxus hajápolással! A francia prémium márka minden egyes darabja úgy lett megalkotva, hogy a luxust és szalonkezelés világát és érzését teremtse otthonodba. Nyújtsd hajadnak a legjobb ápolást, válaszd a minőséget, a kifinomult francia luxus világot, melyet hajad páratlan szépségével meghálál majd.

Az erősen károsodott haj speciális ápolást igényel, ezért a Lothmann Paris létrehozta a Luxus Keratin Hajregeneráló, Kötés erősítő és Újjáépítő spray-t, mely mélyrehatóan rekonstruálja a károsodott hajszálak szerkezetét, és emellett képes új kötéseket létrehozni a hajban. A luxus hajápoló visszaadja a haj csillogását, megszünteti a haj töredezettségét, szerkezetileg újjáépíti a sérült hajrostokat, emellett gyönyörű dússá varázsolja és csodás volument ad neki, azáltal, hogy megvastagítja és megerősíti a hajszálakat. A luxus keratin spray formulája azonnali hatással bír a hajszálakra.

Már az első használat után érezhető a dúsító és volumenizáló hatása. Emellett csodás fényt kölcsönöz a hajnak és gyors kifésülhetőséget biztosít, így könnyedén elbánik a leggubancosabb hajjal is. Csökkenti a haj statikusságát, ezáltal a haj nem száll, illetve nem állnak égnek a babahajak sem. Megakadályozza a haj vízfelszívási folyamatát, ezzel védve a nedvességtől, sós víztől és levegőtől. Keratin tartalma révén feltölti a haj szerkezetét, ezért a haj nem képes felvenni nagyobb mennyiségű vizet pl. a hajmosás alkalmával, ezért a hajszárítás ideje fele annyira rövidülhet. A Lothmann Paris hajápoló spray gazdagon tartalmaz keratint, mely a hajszálak fő építő anyaga is egyben, így a legjobb választás, amit adhatsz a hajadnak.

Köztudott tény, hogy a hajban található keratin lebomlik, ha hajunkat káros tényezőknek tesszük ki. Ilyen lehet a szőkítés, dauer, hajfestés, hajvasalás és hajszárítás, illetve a meleg-hideg levegő, illetve UV-sugárzás. A keratin képes beépülni a haj szerkezetébe, létrehozni egy térhálózatot, ezzel felerősítve az akár erősen roncsolódott hajszerkezetet is. Védi, táplálja a hajat, valamint tartósabbá teszi a festett hajszínt, ezért is javasoljuk használatát festett hajú hölgyek számára. A hajszálak megerősödnek, tömörebbé válnak, vastagabbak lesznek, így növekszik a haj volumenje is. Intenzív hatással bír az erősen igénybe vett, roncsolódott hajra is. Tökéletes választás az elgyengült hajnak, amely vegykezelések következtében elvékonyodott, illetve szerkezetileg károsodott. A szőkítések, hajfestések, dauer során károsodik a haj szerkezete. Kiszárad, elvékonyodik, letörik a haj, valamint elveszti természetes fényét. Ez a luxus keratin spray ezekkel is könnyedén felveszi a harcot, és segít visszanyerni a haj egészséges állapotát.

Tartalmaz ARGÁN OLAJAT, mely helyreállítja a töredezett hajvégeket, puhábbá és selymesebbé varázsolja a hajat, segíti a haj növekedését, valamint védi a káros környezeti hatásoktól. Az egyik leghatékonyabb hajápoló és hajnövesztő szer. Megszűnteti a haj töredezettségét, csodás fényt kölcsönöz neki, erősíti a hajszálakat. Az Argán olaj antioxidánsokban és esszenciális zsírsavakban gazdag, mely képes megújítani a roncsolt haj szerkezetét, visszaállítani annak rugalmasságát, illetve megszűnteti a haj kreppesedését, szöszösödését, így újra könnyen kezelhetővé válik. Az Argán olaj képes bejutni a hajszál belsejébe, ahol kifejti jótékony hatását. Beépül a hajba, így a haj selymessé, csillogóvá válik. Köztudott tény, hogy magas protein tartalma révén a fejbőrre is jótékony hatással bír.

Csökkenti a fejbőr viszketését, védi a káros környezeti hatásoktól, és megakadályozza a szőrtüsző gyulladását. Segíti a hajhagymák növekedését is, ugyanis extra táplálást nyújt a fejbőrnek. Természetes forrásból származó GLICERIN is helyet kapott a termékben, mely kiváló vízmegkötő képességet kölcsönöz a hajnak, emellett fizikálisan letapassza a haj kutikuláit, így a gubancokat könnyedebben tüntetheted el a hajadból. A fésülködés szinte gyerekjáték lesz, ugyanis kívül-belül javul a haj szerkezete, így a haj nem gubancolódik, a haj kutikuláit simítja, ezzel esélyt sem adva az esetleges gubanc kialakulására.

Ezt a Luxus keratin booster spray-t kifejezetten ajánljuk azoknak is, akik átestek a COCOCHOCO KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉSEN, vagy a COCOCHOCO TARTÓS HAJBOTULIN KEZELÉSEN és szeretnék megőrizni a kezelések hosszantartó, gyönyörű hatását. Használatával fokozatosan pótolhatod és bent tarthatod a keratint hajadban. Tökéletes ápolást nyújt póthajjal rendelkezőknek is, ugyanis a felrakott haj fokozott ápolást igényel. A spray használatával biztosíthatod póthajad tökéletes ápolását és puhaságát, így hosszan élvezheted gyönyörű hajkoronád, emellett saját hajad ápoltságát is nagy mértékben javíthatod.

Ajánlott: minden hajtípusra, károsodott vagy erősen roncsolt hajra is, Cocochoco keratinos hajegyenesítés vagy Cocochoco Tartós Hajbotulin kezelés utáni hajápolásra, póthajjal rendelkezők számára. Festett, Szőkített, Dauerolt hajra egyaránt kiváló hatással bír. Használata: Többféle hajápolási rituáléban használhatjuk a terméket.

Intenzív ápolás: Alkalmazhatjuk hajban maradó kezelésként hajmosás után, törölköző száraz hajon. Kevés mennyiséget oszlassunk el a haj teljes hosszán, majd várjunk 5-10 percet. Még intenzívebb ápolást érhetsz el, ha a hatóidő alatt egy thermo sapkával letakarod a hajad, vagy meleget biztosítasz neki. Ezután szárítsuk meg a hajat. Amennyiben szükségesnek érzed, további hajápolóval is használható, mint pl. hajban maradó krém vagy hajolaj. Természetesen ezt a hatóidő letelte után. Amennyiben nehéznek érzed hajadon a spray-t, így ebben az esetben öblítsd ki. Ennél a felhasználásnál bőséges mennyiséget permetezz a haj teljes hosszára, majd várj 5-10 percet, és utána mosd ki. Még intenzívebb ápolást érhetsz el, ha a hatóidő alatt egy thermo sapkával letakarod a hajad, vagy meleget biztosítasz neki.

Mélyregeneráló kúrához, használd a Lothmann Paris, Nutri-Vital 1.1 vagy 2.1 maszkkal együttesen. Törölköző száraz hajra permetezz bőséges mennyiséget a spray-ből, majd várj 5-10 percet. Ezután vigyük fel a kiválasztott maszkot és helyezzünk fel egy thermo sapkát. 5-10 perc hatóidő letelte után öblítsük ki a hajból. Ez a hatóidő hosszabb is lehet, amennyiben szükségesnek érezzük.

Kiszerelés: 250ml