COCOCHOCOHővédő - Hajban Hagyható Spray, Száraz vagy Nedves Hajra

Ismerd meg hajad legjobb barátját: hővédő, hajban hagyható spray-nket! Védd és ápolj minden hajtincset hőkezelés közben is. Egészséges, és fényes haj!

Méret

25%: 7 043 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

COCOCHOCO Hővédő Spray- Hajban hagyható spray, Száraz vagy Nedves hajra    Professzionális, szalon szintű védelem a hajnak. A COCOCHOCO Hővédő spray-t arra fejlesztették ki, hogy megvédje a hajat a különböző hajformázó eszközök okozta károsító hatásoktól. Ezt a professzionális spray-t egyaránt használhatjuk száraz és nedves hajra. Védőpajzsot nyújt a haj számára akár 240C-ig. A spray egyik különlegessége, hogy felgyorsítja a haj száradási idejét. Hidratálja, táplálja a hajat, valamint extra fényt kölcsönöz neki. Gubancmentesít, a haj könnyen kifésülhetővé válik. Védelmét oly formában fejti ki, hogy védő réteget képez a hajszálak köré, ezáltal a haj védve van a hajszárító, hajvasaló, hajgöndörítő által kibocsátott hő okozta károsodástól. Biztosítja a haj egészségét, megelőzi a hajszálak sérülését, a hajvégek töredezését. Lágyságot, puhaságot, fényt és simaságot kölcsönöz a hajnak. Antisztatikus hatást nyújt, valamint megköti a vizet a hajszálak belsejében, ezáltal biztosítja a haj hidratáltságát. A hővédő spray nem tartalmaz semmilyen káros anyagot, kíméletes a hajjal, ezért kifejezetten ajánljuk a különböző COCOCHOCO hajkezelések utáni hajápolásra, illetve a haj hővédelmére. Szulfátmentes, Parabénmentes, Állatkísérlet mentes, Vegán készítmény. Könnyű állagú folyékony spray, a hajat nem nehezíti el, így bármilyen más hajápolóval, illetve finish termékkel jól kombinálható.  

Használata: Hajszárítás, hajgöndörítés, hajvasalás előtt alaposan rázzuk fel, majd egyenletesen permetezzük a nedves vagy száraz hajra. Hagyjuk a hajon megszáradni. Kizárólag a hajhosszon alkalmazzuk, elkerülve a hajtöveket. Nem kiöblítendő!  

Előnyös tulajdonságai:  -Szulfátmentes -Parabénmentes -Állatkísérletmentes -Vegán formula -Hidratálja a hajat -Védi a hajat a hajformázók által kibocsátott hőtől -Fényessé varázsolja a hajat -Védőréteget képez a hajszálak körül -Könnyen kifésülhetővé varázsolja a hajat -Lerövidíti a hajszárítás időtartamát -Antisztatikus hatás a hajnak -Megköti a vizet a hajszálak belsejében, hidratáltságot biztosít

Kiszerelés: 125 ml