RaywellAnti Crisp - Fizikai Hajegyenesítő Tejkrém

Egyenesítő tejkrém, otthoni használatra is, hogy könnyedén varázsolj magadnak tartósan egyenes hajat.

Méret

50%: 2 495 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

Fizikai Hajegyenesítő Tejkrém, mely olyan ártalmatlan szilikonokat tartalmaz, melyek fizikálisan egyenesítik a hajat, mindenféle roncsolás nélkül!

A tejkrém különlegessége, hogy nedves és száraz hajra egyaránt alkalmazható!

Ez a tejkrém egyszerre egyenesít, megszünteti a haj szöszösödését, és ragyogó fényt ad neki! Használatával elkerülhetjük a folyamatos hajvasalást, valamint ellenáll a nedves időnek egyaránt, így nem kell aggódni, a hullámos vagy göndör fürtök miatt, még párás, esős időben sem! A tejkrém sajátossága az, hogy nem nehezíti el a hajat, nem hagy zsíros érzetet. Ezért javasoljuk száraz hajon való használatát! Sőt! A legjobb hatást úgy érhetjük el vele, ha már a szokásos módon, megmosott hajat, befújjuk hővédővel spray-vel, majd teljesen megszárítjuk és csak a teljesen száraz hajra kenjük a krémet! A tejkrém összetevői a száraz hajon is behatolva intenzíven hidratálják a hajszálakat, valamint kitölti az egyenetlenségeket, és körülölelik a hajszálakat, ezzel védve a nedvesség és a hullámosodás ellen! Mégis olyan könnyű a tejkrém állaga, hogy nem nehezíti el a hajkoronát, és nem hagy zsíros érzetet maga után!  

Ez a krém egyenesíti a hajat, eltünteti a hullámokat, a haj göndörségét.

Használata:

Nedves hajra: Törölköző száraz hajon oszlassunk el 2 kupaknyi adagot a tejkrémből, majd fésüljük át a hajat és finomat masszírozzuk bele, szárítsuk meg a hajat, végül 180-200 fokos hajvasalóval, vagy a Lothmann gőzölős vasalójával vasaljuk bele a hajba! A végeredmény egy fényes csillogó és hullámmentes haj lesz!

Szárazhajra:  A szokásos módon ápoljuk a hajat, hajmosás után, majd teljesen szárítsuk meg a hajat és csak ezután alkalmazzuk a már száraz hajon a tejkrémet. Oszlassuk el a hajon, majd bele is száríthatjuk, vasalhatjuk a krémet a hajba.

Kiszerelés: 250ml

Összetevők: Aqua/Water, Cyclopentasiloxane, PEG/PPG-20/15 Dimethicone, Dimethiconol, Sodium Chloride, Silicone Quaternium-18, Trideceth-6, Trideceth-12, Disodium Edta, Parfum/Fragrance, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Tocopherol, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexen, Carboxaldehyde, Limonene, Linaloole