RaywellAfterColor Rigenoil - festés utáni fényesítő, színrögzítő olaj

Argán olajat, ásványi sókat és hajtápláló anyagokat tartalmazó mélyregeneráló folyadék a festett és igénybevett hajra. Zárja és fényesíti a hajat festések után.

Méret

50%: 2 550 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

Pigment megkötő anyag! Argán olajjal, áasványi sókkal és tápláló anyagokkal gazdagított regeneráló folyadék, amely azonnali segítséget nyújt a kezelt és festett hajszálaknak hogy a festés által a szerkezetbe épülő mesterséges pigmentek jobban megtapadjanak. Mélyen rekonstruálja a haj rostjait, így újra lágy, selymes és élettel telivé válnak. Használata: Festés után mossuk meg a hajat az Aftercolor samponnal, töröljük meg majd tegyünk a hajra 10ml Rigenoil folyadékot, majd addig fésüljük a hajat, amíg az anyag fehér krémmé nem változik. Ezután helyezzünk egy termo sapkát fejünkre és hagyjuk rajta az anyagot 5-10 percig, de akár fél órát is. Ezután öblítsük ki belőle. Ezt követően ajánlott a Hair Repair-ral is megcsinálni az ápolást, végül az Aftercolor balzsammal zárjuk a haj szerkezetét.

Kiszerelés: 250ml

Összetevők: Isopropyl Alcohol, Propylene Glycol, Cetrimonium Chloride, Myristyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Parfum/Fragrance, Argania Spinosa Kermel Oil, Keratin, C.I. 18050/Acid Red 1, C.I. 191140/Acid Yellow 23