Raywell2 Phases Icy Blonde Hamvasító Kifésülő Spray

Hagyd, hogy hajad ragyogjon! Szabadulj meg a gubancoktól, és élvezd hajad friss, hamvas színét! Fényes, kezelhető haj minden nap!

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

Raywell 2 Phase ICY BLONDE No Yellow Hamvasító Hagyd Benne Spray

Ez a hőre aktiválódó 'Hidromolekuláris Keratin' helyreállító spray a legújabb technológiák által előállított lila pigmenteket tartalmaz, hogy semlegesítse a hajban a nem kívánatos sárga tónusokat. A haj szerkezetébe mélyen behatol, új hidrogén- és ionkötéseket hoz létre, melyek újraépítik a sérült belső keratinlánc struktúrákat. Lezárja és helyreállítja a kutikula rétegeket, táplálja, revitalizálja, hidratálja és lágyítja a hajat anélkül, hogy közben elnehezítené. Szabályozza a statikus elektromosságot és megszünteti a szöszösödést. Helyreállítja a töredezett hajvégeket. Védi a hajat az atmoszférikus ágensektől és a forró hajformázó eszközök káros hőhatásaitól..

Használati utasítás: Jól rázza fel a flakont használat előtt, és egyenletesen elosztva permetezze a tiszta, nedves hajra kb. 20 cm távolságról. Koncentrálja a fújásokat azokra a területekre, ahol elsősorban szükséges a sárgás tónusok semlegesítése. Közben fésülje át a hajat és folytassa a haj formázását..

Kiszerelés: 250ml