Lothmann ParisOléo Vital Göndör-Hullámos Hajápoló Termékcsalád

Ismerd meg göndör-hullámos hajápoló családunkat! Gazdag formulák, melyek hidratálják, dúsítják és meghatározzák göndör vagy hullámos hajadat. Kényeztesd hajad.

Lehetőségek

50%: 28 750 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

Nutri Vital, Oléo Vital, göndör, illetve erősen kócos haj számára kifejlesztett termékcsalád

 

A Nutri Vital, Oléo Vital Termékcsaládja a Göndör, Hullámos, Dauerolt, haj számára lett kifejlesztve.

A göndör haj ápolása nem egyszerű feladat, hisz nagyfokú figyelmet igényel. Természeténél fogva könnyen kócolódik, nagyon száraz, erősen igényli a hidratálást, ezért egy mélyen tápláló és hidratáló családot fejlesztett ki a Lothmann Paris, amely a legmagasabb minőséget képviseli a hajápolók világában. Francia prémium márka, amely igazán tudja mi kell a csodásan ragyogó és egészséges haj számára.

Ezzel a termékcsaláddal a tökéletes lokni többé nem álom! A tincseket kontúrossá varázsolja, rugalmassá válnak és lágy esést kapnak a fürtök, azáltal, hogy különleges hatóanyagai révén lazítja a haj tincseket. Emellett erős hidratáló és tápláló tulajdonsággal bír, így megszünteti a haj gubancosodását, szöszösödését. Ezen oknál kifolyólag ajánljuk a kócosodásra, szöszösödésre hajlamos hajú hölgyek számára is a termékcsaládot! Természetes tápláló összetevői az Orleánfa termésének kivonata, Annatto vagy más néven Roucou-olaj, Shea olaj vagy más néven Karitéolaj, Napraforgóolaj, Szójaprotein, Ricinusolaj.

Kezelés:

  1. lépés Hajmosás az Oléo Vital samponnal (500ml)

10-15ml mennyiségű sampont oszlassunk el a nedves hajon, gyengéden masszírozzuk bele a fejbőrbe és hajba, majd öblítsük ki. Óvakodjunk a göndör haj erős dörzsölésétől, hogy a fürttök ne kuszálódjanak össze, és ne törjenek le a hajszálak. Amennyiben szükséges a folyamat megismételhető.

  1. lépés Oléo Vital kondicionáló használata (250ml, 1000ml)

10-15ml mennyiségű kondicionálót oszlassunk el a nedves hajon, a haj teljes hosszában, majd hagyjuk hatni pár percig, és öblítsük ki. Mivel a göndör haj extra ápolást igényel, így a kondicionálót kétszer is alkalmazhatjuk egymás után. Amennyiben időnk engedi, úgy hajpakolást is készíthetünk. Ebben az esetben a tiszta, már samponnal megmosott hajra helyezzük fel a kondicionálót, tekerjük be a hajat fóliába vagy egy thermo sapkába és fedjük le, hogy a meleg hatására még intenzívebb hatást érjünk el.

  1. lépés Oléo Vital göndörséget fokozó, hajban hagyható termék felvitele hajmosás után (100ml)

Törölköző száraz hajra 1-2 pumpálásnyi adagot vigyünk fel széles fogú fésűvel vagy a kezünk segítségével, egyenletesen oszlassuk el és hagyjuk természetesen megszáradni, vagy használjunk diffúzoros fejjel ellátott hajszárítót (mérsékelt hőfokon) és így szárítsuk meg a hajat.

  1. lépés Oléo Vital szérum használata (100ml)

Nedves hajra: Törölköző száraz hajra oszlassunk el 2-3 pumpálásnyi olajat a hajvégekre. Amennyiben szükséges a haj középhosszától is felvihetjük az anyagot. Száraz hajra: 2-3 pumpálásnyi olajat egyenletesen oszlassunk el a hajvégeken. Amennyiben szükséges a haj középhosszától is felvihetjük az anyagot. A szükséges mennyiség a haj hosszától, illetve mennyiségétől változhat!   Sampon Göndör vagy erősen Kócos hajra, Annatto és Shea olajjal A Lothmann Paris Oléo Vital samponja a göndör és hullámos hajú hölgyek számára lett kifejlesztve, hisz ez a hajtípus különleges bánásmódot igényel. Tökéletes választás a természetes göndör, hullámos hajra, dauerolt hajra, illetve kócosodásra hajlamos hajra. A sampon gyengéden bánik a fejbőrrel, illetve a hajjal, miközben tápláló összetevői révén erőteljesen hidratálja és táplálja a hajat. Ebből kifolyólag használata ajánlott a szöszösödésre, kócosodásra hajlamos hajú hölgyek számára is. A sampon rugalmassá, teszi a göndör hajfürtöket, a loknik kontúrosabbá és rendezettebbé válnak. A haj visszanyeri természetes fényét és szépségét, a samponhoz hozzáadott olajok pedig extra ragyogást biztosítanak. A haj hidratált, fényes és könnyen kifésülhetővé válik. Természetes tápláló összetevői az Orleánfa termésének kivonata, Annatto vagy más néven Roucou-olaj, Shea olaj vagy más néven Karitéolaj, Napraforgóolaj, Szójaprotein, Ricinusolaj. Használata: 10-15ml mennyiségű sampont oszlassunk el a nedves hajon, gyengéden masszírozzuk bele a fejbőrbe és hajba, majd öblítsük ki. Óvakodjunk a göndör haj erős dörzsölésétől, hogy a fürttök ne kuszálódjanak össze, és ne törjenek le a hajszálak. Amennyiben szükséges a folyamat megismételhető.

Kiszerelés: 250ml, 1000ml

Kondicionáló

Göndör vagy erősen Kócos hajra, Annatto és Shea olajjal Tápláló és védő hatású kondicionáló, mely gyengéden hidratálja és puhítja a hajszálakat, Annatto olajjal és Shea vajjal gazdagítva. Speciálisan a göndör, hullámos, dauerolt, illetve a kócosodásra hajlamosra hajra lett kifejlesztve. Használatával gyönyörű kontúros loknikat kapunk, megszűnik a haj szöszösödése. A göndör haj tincsek rugalmassá, lágy esésűvé válnak. A benne található gazdag olajoknak köszönhetően a haj ismét visszanyeri régi fényét, csillogóvá, egészségessé válik. Természetes tápláló összetevői az Orleánfa termésének kivonata, Annatto vagy más néven Roucou-olaj, Shea olaj vagy más néven Karitéolaj, Napraforgóolaj. Használata: 10-15ml mennyiségű kondicionálót oszlassunk el a nedves hajon, a haj teljes hosszában, majd hagyjuk hatni pár percig, és öblítsük ki. Mivel a göndör haj extra ápolást igényel, így a kondicionálót kétszer is alkalmazhatjuk egymás után. Amennyiben időnk engedi, úgy hajpakolást is készíthetünk. Ebben az esetben a tiszta, már samponnal megmosott hajra helyezzük fel a kondicionálót, tekerjük be a hajat fóliába vagy egy thermo sapkába és fedjük le, hogy a meleg hatására még intenzívebb hatást érjünk el. Kiszerelés: 500ml

Göndörséget fokozó, hajban hagyható krém, Göndör vagy Dauerolt hajra

Újra definiálja és formázza a göndör hajfürtöket, használatával szép kontúros tincseket kapunk. Felerősíti, formálja és szétválasztja a loknikat. Öblítést nem igénylő krém, így göndörítő, tápláló és hidratáló hatását hosszasan élvezhetjük, emellett maga a krém hosszan tartó hatást gyakorol a hajra. Védi a hajat a szöszösödéstől és kreppesedéstől. A haj rugalmassá, puhává, egészségesebbé válik. Tökéletes választás a természetes göndör, hullámos hajra, dauerolt hajra, illetve kócosodásra hajlamos hajra. Használata: Törölköző száraz hajra 1-2 pumpálásnyi adagot vigyünk fel széles fogú fésűvel vagy a kezünk segítségével, egyenletesen oszlassuk el és hagyjuk természetesen megszáradni, vagy használjunk diffúzoros fejjel ellátott hajszárítót (mérsékelt hőfokon) és így szárítsuk meg a hajat. Kiszerelés: 100ml