Lothmann ParisNutri Protect Hajszerkezet Helyreállító és Regeneráló PLEX Csomag

A Nutri Protect-Plex Csomag kifejezetten a hajkezelésektől roncsolódott hajra lett kifejlesztve, annak érdekében, hogy védje és rekonstruálja a sérült hajat.

Lehetőségek

50%: 19 500 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

Lothmann Paris, Nutri Protect Hajszerkezet Helyreállító és Regeneráló PLEX Csomag  Professzionális hajszerkezet regeneráló, PLEX tartalmú kezelés, mely a sérült hajszerkezet helyreállítására lett kifejlesztve.

Plex tartalmának köszönhetően újraépíti a haj rostjait, illetve megerősíti azokat, ezáltal hosszantartó védelmet biztosít. Hatását molekuláris szinten fejti ki, a haj diszulfid-hídjait képes megvédeni, megerősíteni, vagy helyreállítani bármilyen roncsoló hatású kezelés után vagy közvetlenül a kezelés alatt. Ezek a roncsoló hatások kémiai vegyszerektől, mechanikai-, vagy hőhatás következtében keletkezhetnek. A termékekben található hatóanyagok segítségével mélyen táplálja és regenerálja a haj szerkezetét. Megszünteti a haj szöszösödését, könnyed kifésülhetőséget biztosít, és egészséges kinézetet kölcsönöz a hajnak.

Tápláló hatóanyagainak köszönhetően a haj puhábbá, fényesebbé válik. Szulfátmentes, így tökéletes választás azok számára, akik egy hajkezelésen estek át és szeretnék hosszantartóan élvezni a kezelés hatékonyságát, úgymint festés, tartós hajegyenesítés, dauer, ... Tökéletes választás a rendszeres hajápolásra is, ugyanis nem tartalmaz káros anyagokat, valamint plex és keratin tartalmával folyamatos védelmet és regenerálást nyújt a hajnak. Védő funkcióját a "cuticula" lezárásával erősíti meg, így a hajban található tápanyagok mélyen a hajban maradnak, valamint a hajszálak hidratáltságát is megőrzi. A kezelés alkalmazható akár heti rendszerességgel is!  

Kezelés lépései:  

  1. lépés Plex samponnal történő hajmosás (250ml, 1000ml)

Mossuk meg a hajat alaposan, egymás után kétszer a Nutri Protect, Plex samponjával. Mindkét mosás alkalmával hagyjuk hatni a sampont 1-2 percig, majd öblítsük ki alaposan a sampont. Végül töröljük törölköző szárazra.  

  1. lépés Plex tartalmú újjáépítő folyadék használata

Csavarjuk össze a hajat, majd juttassunk az újjáépítő folyadékból kellő mennyiséget a hajra, a haj teljes hosszára. Oszlassuk el egyenletesen, majd fésüljük át a hajat, végül masszírozzuk bele. Csavarjuk törölközőbe, és hagyjuk hatni 5-10 percig a folyadékot.  

  1. lépés Plex kondicionáló alkalmazása

A Plex folyadékot ne öblítsük ki, vigyük fel a kondicionálót is a hajra. A folyadéknál ismertetett módon oszlassuk el a haj teljes hosszán. Ismételten várjunk 5-10 percet, végül öblítsük ki bő vízzel a hajból, és szárítsuk meg a hajat.