Lothmann ParisNutri Protect - Beauty Elixír, Lamináló Folyadék

Ismerd meg hajlamináló folyadékunkat! Kiváló minőségű formula, amely intenzív fényt és simaságot biztosít a hajadnak. Egészséges és ragyogó haj minden napra.

Méret

50%: 7 500 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

Lothmann Paris, Nutri Protect - Beauty Elixír, Lamináló Folyadék

Élvonalbeli fejlesztésnek köszönthetően egy új szereplőt üdvözölhetünk a hajápolók világában, ugyanis megjelent a Lothmann Paris, Beauty Elixírje, ami nem más, mint egy LAMINÁLÓ FOLYADÉK, egy kiöblítendő hajápoló, és egy kondicionáló tökéletes keveréke, amely a nedves hajjal érintkezve felmelegszik, és még aktívabban regenerálja a sérült hajszálakat.

A sokáig titokban tartott koreai szépségrituálékról származó lamináló hajkezelési technológia lényege, hogy többrétegű tartós bevonatot képez a hajszálak felületén. Az Elixír továbbá egy lenolajjal dúsított gyors felületmegújító kezelés, melytől a haj puhább és fényesebb lesz. Az Elixír a Nutri Protect Termékcsalád tagja, szulfát-, szilikon- és parabénmentes. Forradalmi kezelés, mely minden típusú hajat képes fiatalítani, revitalizálni és hidratálni.

A Lamináló folyadék egy egyedülálló és nagyon gyors módja a haj rekonstruálásának. Folyékony textúrája azonnal feltölti, volumenizálja a haj porózus területeit, egyben puhává is varázsolja, végül lezárja a hajszálak felszínét. Közvetlenül a sérülések területén fejti ki a hatását, aminek köszönhetően nem nehezíti el a hajat. A hajrostok feltöltődnek és simává válnak. Hatóanyagai a száraz, sérült hajterületeket célozzák meg, vékony rétegeket, úgynevezett lamellákat képezve, melytől a haj tapintása puha és selymes lesz. Gyengéd ápoló hatóanyagokat tartalmaz, melyek azonnali regenerálást biztosítanak a hajnak, illetve egyaránt védelmet nyújtanak a hajszálaknak és fejbőrnek a környezeti káros hatásokkal, a hajformázók okozta károsodással, illetve az UV-sugárzással szemben. Hidratáló és tápláló tulajdonságát szinte pár másodperc alatt kifejti.

Lamináló hatásának köszönhetően azonnal könnyű kifésülhetőséget biztosít, így használatával elfelejthetjük a gubancos hajkoronát. A lamináló folyadék közvetlenül a haj lipid rétegére van hatással, ami összetartja a haj kutikula rendszerét. A Lamináló folyadék hatóanyagai közvetlenül ezekhez kötődnek, összeolvadnak velük, kitöltve a légüres réseket. A lamináló folyadék egy könnyed anyag, egy folyékony kondicionáló. A könnyű molekulasúlyának köszönhetően nem nehezíti el a haj szerkezetét. Professzionális és otthoni használatra egyaránt javasolt! Használatának köszönhetően a haj egyre szebbé és egészségesebbé válik,   rendszeres használatával a töredezett hajvégek is egyre kevésbe jelentkeznek. A haj egyre fényesebb és csillogóbbá válik, hatását hosszú heteken keresztül élvezhetjük. A haj statikus feltöltődését is gátolja. Kiknek ajánlott, illetve milyen típusú hajra ajánljuk a Lamináló folyadékot?

  • Töredezett
  • Fénytelen
  • Nehezen kezelhető, gubancosodásra hajlamos
  • Vékony, elgyengült
  • Túl vastag szálú
  • Nehezen formázható

  Használata: A már megmosott és törölköző száraz hajon fésűvel oszlassuk el a Lamináló folyadékot bőségesen, a haj középhosszától a hajvégekig. Applikátor fejének köszönhetően eloszlatása könnyen elvégezhető. Azt követően ujjainkkal masszírozzuk bele a hajba, végül fésüljük át újra. A felvitelt követően enyhe meleg hatást érzékelhetünk, ugyanis a folyadék reakcióba lép a nedves hajjal, felhabzik, és elindul a lamináló folyamat.. Hagyjuk hatni 3-4 percig, majd öblítsd ki meleg vízzel, végül szárítsd meg a hajat. Hajszárítás előtt javasoljuk hővédő termék használatát.

Javaslat: Raywell NANOTECH BOTOPLEX Hővédő Spray 150ml A tökéletes hatás érdekében javasoljuk a Lothmann Paris, Nutri Protect Termékcsalád egyéb termékeinek együttes használatával.

Kiszerelés: 250ml