RaywellNANOTECH BOTOPLEX - Liposzómás Termékcsalád

Fedezd fel liposzómás termékcsaládunkat! Gazdag formulák, amelyek mélyen hidratálják, táplálják és védelmezik hajadat. Az innovatív liposzómás technológia.

Lehetőségek

50%: 7 995 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás
Nanotechnológia a hajápolásban?
 
Bizony ez nem ámítás! Az egyre modernebb gyártástechnológia lehetővé teszi a termékek egyre magasabb minőségét, így a termékek és a hatóanyagok hasznosulása szinte 100%-ossá válik.
 
A Raywell létrehozta a nanotechnológiával működő hajkezelést, mely által az aktív és természetes hatóanyagok képesek a sejtek legmélyebb részeibe eljutni és ott teljes mértékben hasznosulni.
 
A termékek szállítását liposzóma részecskék végzik, melyek képesek átjutni a hajszerkezet és hajrétegek legapróbb részein. Számtalan olyan hatóanyagot tartalmaz a kezelés, melyek minden szempontból támogatják a haj természetes mivoltát.
 
Aktív és természetes összetevői közé tartozik a hyaluronsav, keratin, lecitin, kasmír, ricinusolaj, shea vaj, illetve tartalmaz egy komplex hatóanyagot is, melyek a cuticlex technológia révén működésbe lépnek és védik a hajat a káros környezeti hatásoktól, illetve újjáépítik a hajszálak közötti diszulfid-hidakat.
 
Összességében a Raywell NanoTech Botoplex kezelés feltölti a hajat tápanyagokkal, hidratálja a hajszálakat, volumenizálja, fényessé varázsolja, illetve megszünteti a haj gubancosodását és göndörödését.
 
A termékek szulfát- és parabénmentesek, kizárólag aktív természetes hatóanyagokkal támogatják a haj egészségét.
 
 
Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás Sampon
Liposzómás Nanotechnológiával működő sampon, melyben liposzómarészecskék végzik a hatóanyagok szállítását a haj legmélyebb pontjaiba. Ezáltal képes sejtszinten regenerálni a hajszerkezetet (cuticlex technológia), feltölteni tápanyagokkal, hidratálni, volumenizálni és kialakítani a haj védekezőképességét a káros környezeti hatások ellen. A sampon kizárólag természetes, aktív összetevőket tartalmaz, mint a keratin, a hyaluronsav, a kasmír, a ricinusolaj, a shea vaj, és a lecitin. Segít megszüntetni a haj göndörségét, növeli a haj rugalmasságát, fényét. SLS és Parabénmentes!
 
Kiszerelés: 150ml, 1000ml
 
Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás Maszk
Liposzómás Nanotechnológiával működő maszk, melyben liposzómarészecskék végzik a hatóanyagok szállítását, a haj legmélyebb pontjaiba, így sejtszinten képes a hajat hidratálni, feltölteni tápanyagokkal. Cuticlex technológia segítségével regenerálja a haj kötéseit, illetve megvédi a káros környezeti hatásoktól. Parabénmentes! Kizárólag aktív természetes hatóanyagokkal támogatja a haj rugalmasságát, fényességét és gubancmentességét. Elősegíti a hajszálak kiegyenesedését is. Hatóanyagai között szerepel a keratin, a hyaluronsav, a kasmír, a lecitin, a ricinusolaj, és a shea vaj.
 
Kiszerelés: 150ml, 1000ml
 
 
Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás Hővédő Spray
Liposzómás Nanotechnológiával működő hővédő spray, melyben liposzómarészecskék végzik a hatóanyagok szállítását, a haj legmélyebb pontjaiba, ezáltal sejtszinten képes a hajat támogatni és megvédeni a káros környezeti hatásoktól. Használatával védve van a haj a hajszárító és hajformázó általi káros hőhatástól. Természetes aktív hatóanyagai által megőrzi a haj nedvességtartalmát és megóvja a hajat a  töredezéstől. Savas kémhatásának köszönhetően zárja a haj szerkezetét. Volumenizálja a hajat és nedvességgátló hatásának köszönhetően megakadályozza a haj göndörödését.
 
Kiszerelés: 150ml
 
Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás Hajfény
Liposzómás Nanotechnológiával működő hajfény, melyben liposzómarészecskék végzik a hatóanyagok szállítását a haj legmélyebb pontjaiba, ezáltal sejtszinten támogatja a haj azonnali kifésülhetőségét. Aktív természetes hatóanyagai által gyönyörű fényt biztosít a hajnak, anélkül, hogy elnehezítené azt. Bármilyen típusú hajra tökéletes választás. Hatóanyagai között olyan fontos összetevők vannak, mint a keratin, a hyaluronsav, a kasmír, a lectitin, a ricinusolaj, és a shea vaj.
 
Kiszerelés: 150ml
 
A kezelés menete: 
 
1. lépés: Használd a Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás samponját. Mosd meg a hajat a samponnal egymás után kétszer, öblítsd ki, majd egy törölköző segítségével itasd fel a felesleges vizet.
 
2. lépés: Használd a Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás maszkját. Egyenletesen oszlass el a hajon megfelelő mennyiségű maszkot, majd fésüld át a hajat és takard le egy thermosapkával. Várj 10 percet és öblítsd ki vízzel a maszkot a hajból.
 
3. lépés: Alkalmazzuk a haj teljes hosszán a Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás hővédő spray-t. Fújjuk be egyenletesen a hajat vele és fésüljük át. Ezután szárítsuk meg teljesen a hajat.
 
4. lépés: A teljesen megszárított hajra fújjuk a Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás hajfényét. Abban az esetben, ha egy gubancos hajjal van dolgunk, akkor a 3. lépésnél használt hővédő spray használata után ne szárítsuk meg teljesen a hajat, csak félszárazra, majd alkalmazzuk a hajfényt a hajra és fésüljük ki a hajat.