RaywellBIO Wave Termékcsalád Amla olajjal

Fedezd fel a természetes hullámok szépségét a Bio Wave csomaggal! Tökéletes hullámok és természetes megjelenés minden hajtípusnak. Élvezd a gyönyörű hajat.

Szín

50%: 4 270 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

Raywell BIO Wave Termékcsalád

A tökéletes göndör lokni többé nem álom! Ismerd meg a BIO Wave termékeinket! Tudjuk, hogy a göndör és a hullámos haj speciális ápolást igényel! A Raywell BIO Wave termékcsalád innovatív technológián alapul, mely kifejezetten a göndör és hullámos hajra került kidolgozásra, így a leghuncutabb göndör fürtöt is képes megszelídíteni. A Raywell BIO Wave termékcsalád használatával a haj gubancmentessé és könnyen kezelhetővé válik. Gazdag Shea vaj tartalmával extra hidratálást nyújt a hajkoronának. A haj élettel telivé, csillogóvá, és puhává válik, a fürtök pedig kontúros tincseket alkotnak és szabályos formában omlanak majd le. Egyaránt használható az erősen göndör haj, a hullámos vagy akár a dauerolt hajra is. Gyengéden bánik a hajjal, helyreállítja és megóvja annak szerkezetét. A Wave termékcsalád BIO vonalat képvisel, így nem tartalmaz káros Szulfátokat és Parabéneket sem. Samponjának használatakor ezért nem tapasztalhatunk erős habzást, illetve a termékeknek szárító hatása sincs a hajra, mivel káros anyagoktól mentes, hiszen mi lehetne fontosabb annál, hogy védjük a göndör és hullámos haj egészségét és szépségét. A Shea vaj az Afrikában is őshonos Karité fa gyümölcséből kivont szilárd zsír. Intenzív hidratáló hatást, valamint védelmet nyújt a hajszálaknak, így a Wave termékek használatával a haj védve van a káros környezeti hatásokkal szemben. Többféle vitaminnal táplálja a hajszerkezetet. A Shea vaj az egyik legnagyobb kincs a haj ápolásához.  

Raywell BIO Wave Sampon

Speciális sampon a göndör haj tökéletes ápolására, gyengéd tisztító hatással bír a fejbőrre és a hajszálakra egyaránt. Ugyanakkor erős hidratáló tulajdonsága által puhítja és lágyítja a fürtöket, valamint megszünteti a haj gubancolódását és szöszösödését. Egyaránt használható az erősen göndör haj, a hullámos, vagy akár a dauerolt hajra is. A termékben található különleges Polimernek, valamint a gazdag és tápláló hatással bíró Shea vajnak köszönhetően, a tincsek rugalmassá és kontúrossá válnak. Rendkívüli fényt és hidratáltságot nyújt a göndör és hullámos hajnak.

Használata: 10-15 ml mennyiségű samponnal gyengéden mossuk meg a hajat! Óvakodjunk a göndör haj erős dörzsölésétől, hogy a fürttök ne gubancolódjanak össze, és ne törjenek le a hajszálak! A Wave termékcsalád BIO vonalat képvisel, Szulfát- és Parabénmentes, így erős habzás nem tapasztalható, ezért mossuk meg a hajat kétszer egymás után!  

Raywell BIO Wave Kondicionáló Speciális kondicionáló a göndör haj tökéletes ápolására. Erős hidratáló tulajdonsága által lágyítja a fürtöket, valamint megszünteti a haj gubancolódását és szöszösödését. Egyaránt használható az erősen göndör haj, a hullámos, vagy akár a dauerolt hajra is. A termékben található különleges Polimernek, valamint a gazdag és tápláló hatással bíró Shea vajnak köszönhetően, a tincsek rugalmassá és kontúrossá válnak. Rendkívüli fényt és hidratáltságot nyújt a göndör és hullámos hajnak. A Wave termékcsalád BIO vonalat képvisel, így nem tartalmaz káros Szulfátokat és Parabéneket sem.

Használata: 10-15 ml mennyiségű kondicionálót oszlassunk el a haj teljes hosszán, majd hagyjuk hatni 5-10 percig, végül öblítsük ki! Mivel a göndör haj extra ápolást igényel, így szükség esetén a kondicionálót is kétszer alkalmazzuk egymás után!  

Raywell BIO Amla hajvégápoló olaj

Intenzív ápoló hatású, ragyogást nyújtó hajvégápoló olaj, mely gazdag összetételei által ápolja és megszelídíti a huncut fürtöket. Gyönyörű kontúros és rendezett loknikat kaphatunk a használatával. Erősíti és védi a haj rostjait, ugyanakkor nem nehezíti el azt. Egyaránt használható az erősen göndör haj, a hullámos, vagy akár a dauerolt hajra is. A termékben található különleges Polimernek, valamint a gazdag és tápláló hatással bíró Shea vajnak köszönhetően, a tincsek rugalmassá és kontúrossá válnak. Rendkívüli fényt és hidratáltságot nyújt a göndör és hullámos hajnak. Azonnali kifésülhetőséget és maximális kontrollt biztosít. A Wave termékcsalád BIO vonalat képvisel, így nem tartalmaz káros Szulfátokat és Parabéneket sem. Használata: Használható nedves és száraz hajra is, illetve napi használatra is javasoljuk, hiszen a göndör és a hullámos haj mindig extra ápolást igényel. Pumpáljunk egy kevés mennyiséget a tenyerünkbe és a hajhossz közepétől a hajvégek irányába vigyük fel az olajat a kezünk segítségével!  

Más színekben