RaywellAfterColor Hajszínrögzítő, Hajszínmegtartó Regeneráló Kezelés

Friss és ragyogó haj a AfterColor Hajszínrögzítő, Hajszínmegtartó Regeneráló Kezeléssel! Mélytáplálás és hosszan tartó színvédelem hajfestések után.

Lehetőségek

50%: 8 500 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

Kifejezetten festés és szőkítés utáni exkluzív hajkezelés, mely olyan különleges hatóanyagai által mint a keratin, argánolaj, ásványi sók, biztosítja a hajfesték pigmentjeinek hajban maradását, így sokáig élvezhetjük a gyönyörű élénk színek ragyogását! Regenerálja a festés vagy szőkítés utáni sérült hajszerkezetet. Építi és lágyítja a hajszálakat, így elkerülhetjük a festés, szőkítés okozta hajszerkezet-károsodást!

Normál-csomag tartalma:

Nagy-csomag tartalma:

Használata:      

1. Lépés - Raywell After Color Sampon A festék leöblítése után mossuk meg a hajat 2x egymásután a samponnal! Argánolaj és keratintartalmú sampon, melyet a festett és kezelt hajra dolgoztak ki. Lágyan és kíméletesen tisztítja a hajszálakat, ezzel megtartva a haj színét, illetve megnövelve a hajkezelés (festés) eredményének tartósságát. Savas ph értékű sampon.      

2. Lépés - Raywell After Color RigenOil A törölköző száraz hajon oszlassunk el kb. 10 ml-t (a haj mennyiségétől függően), és fésüljük mindaddig, amíg hab nem keletkezik a hajon. Ezután helyezzünk fel egy termosapkát, hagyjuk hatni 10-30 percig. Amennyiben lehetséges, használjunk szárítóbúrát vagy hajszárítót az összetevők hatásának fokozása, valamint a kutikulák eredményesebb megnyitása érdekében! Ezt követően öblítsük ki! Amennyiben nem használunk szárítóbúrát, és hajszárítót sem, úgy a hatóidőt követően szintén öblítsük ki a hajból! A RigenOil ásványi sókkal, tápláló hatóanyagokkal és argánolajjal gazdagított regeneráló folyadék, amely azonnali segítséget nyújt a kezelt és a festett hajszálaknak. Mélyen regenerálja a haj rostjait, így újra lággyá, selymessé és élettel telivé válik a haj.    

3. Lépés - Raywell After Color Maszk Az After Color maszkot a haj vastagságának és hosszának megfelelő mennyiségben vigyük fel a nedves hajra, ezzel zárjuk a kutikulákat! Hagyjuk hatni 5 percig, majd öblítsük ki a hajból! Az After Color maszk magas koncentrációban tartalmaz argánolajat és keratint, mely újraépíti a hajszálak rostjait, zárja a kutikulát. Lágyítja, fényessé valamint könnyen kifésülhetővé teszi a festett és sérült hajat. Savas ph értékű maszk.    

4. Lépés - Raywell After Color Cristall Olaj A törölköző száraz haj középső hosszától a hajvégek felé oszlassunk el egy kisebb mennyiségű Cristall olajat. Öblítést nem igényel! A Cristall olaj argánolajjal és keratinnal gazdagított szilikonolaj, mely intenzíven táplálja a hajat, lággyá, fényessé teszi azt, és védi a káros környezeti hatásoktól. Használható nedves és száraz hajon is. Extrém száraz és sérült haj esetén mindennapi használatra is alkalmas!