COCOCHOCO4 lépcsős Hajújraépítő csomag

Végre az ideális megoldás sérült hajra! 4 lépcsős Hajújraépítő csomagunkkal életet lehelhetsz hajadba. Erősítés, hidratálás és ragyogás minden mosás után.

 • Termékleírás
 • Leírás

Sok éves fejlesztéseknek köszönhetően, szigorú szakmai szempontokat betartva, megalkottuk a 4 lépésből álló hajújraépítő csomagot, mely a következő négy terméket foglalja magába:

A kezelés előnyei:

 • Helyreállítja a sérült hajszerkezetet
 • Azonnali ragyogást, ápoltságot nyújt
 • Eltávolítja a szennyeződéseket és káros anyagokat a fejbőrről és hajról
 • Nem tartalmaz Formaldehidet, SLS-t és Parabéneket sem
 • Állatokon nem tesztelték a termékeket, VeganFriendly
 • Megszűnteti a haj töredezettségét
 • Fényessé, lágy tapintásúvá varázsolja a hajat
 • A göndör haj megnyúlt hajszálainak visszaadja rugalmasságát
 • Az egyenes haj egyenesebb lesz és egészségesebb
 • A későbbiekben végzett hajformázásokat tartósabbá teszi
 • A kezelés nem nehezíti el a hajat és nem zsírosítja azt
 • Védőréteget képez a hajszálak körül, így védi a hajat a későbbi hajkárosodásoktól
 • Ellenállóbbá válik a káros környezeti hatásokkal szemben (UV-sugárzás, hideg, hajszárítás, száraz levegő)

Kinek ajánlott a 4 lépcsős hajújraépítés?

Mindenkinek, aki szeretne ragyogóbb, egészségesebb hajkoronát. Külön ajánlott a károsodott, vagy erősen roncsolt hajra. Egyaránt végezhető festett hajon is. Azoknak, akik átestek a COCOCHOCO Tartós Hajegyenesítésen, nem ajánljuk ezt a kezelést, mivel a tisztító sampont a keratint kimossa a hajból, valamint a Tartós Hajegyenesítés egy magasabb technológiájú, helyreállító kezelés, így valójában nem is lehet szükség más kezelésre.

Ki végezheti el a kezelést?

A kezelés elérhető a partner fodrászainknál, valamint otthon is elvégezhető és megvásárolható a csomag, a lépések helyes betartása mellett. Annak érdekében, hogy a hajújraépítés nagyszerű hatásahosszantartó legyen, összeállítottunk egy 4 lépcsős hajújraépítő extra csomagot, mely tartalmazza a kezelések között használható Cocochoco termékeket is. Ezzel biztosíthatod magadnak a tökéletes hajápolást mindig. Az extra csomag tartalmazza a Szulfát mentes samponunkat és Szulfátmentes kondicionálónkat, mely segít bent tartani a keratint hajadban és extra ápolást nyújtanak, különleges, magas minőségű technológiájának köszönhetően.

Milyen gyakran végezhető el a kezelés?

Hetente 1x vagy 2 hetente

A hajújraépítő kezelés csodái:

A kezelés során olyan fontos hatóanyagokat juttatunk a haj szerkezetébe, amelyek nélkülözhetetlenek az egészséges, gyönyörű hajkoronához. Ilyen a tökéletes tisztaságú keratin, mely beépül a haj szerkezetébe, ezáltal helyreállítja a roncsolódott hajszálakat.

Újraépíti a károsodott haj szerkezetét, egy új, egészséges hajkoronára tehetünk szert. A termékekben található aminosavak, vitaminok puhává, lággyá, fényesebbé varázsolják a hajat, különleges hatóanyagának köszönhetően védőpajzsot képez a hajszálak körül, így ellenállóbá válik a haj a környezeti hatásokkal szemben. Mivel a kezelés egy tisztító samponnal kezdődik, ezért megszabadítjuk a hajat és fejbőrt a szennyeződésektől, káros anyagoktól. Ezúton távolítjuk el a felesleges zsírt, valamint megnyitjuk a hajszerkezetet a keratin befogadására.A göndör hajkorona megnyúlt hajszálait ismét rugalmassá teszi, az egyenes haj egyenesebbé, egészségesebbé válik. A kezelés után könnyebben formázható a haj, gyorsabban szárad, mivel kevesebb vizet vesz fel.

 1. lépés: Tisztító Sampon (150ml)

A COCOCHOCO TISZTÍTÓ SAMPON tökéletesen megtisztítja a fejbőrt és hajszálakat a legmélyebb rétegekig. Eltávolít minden káros anyagot, szennyeződést, amely esetleges problémákat okozhat. Különleges formulája révén megnyitja a hajszálakat annak érdekében, hogy később tápláló anyagokkal töltsük fel, mint a keratin. Ez a professzionális sampon, olyan habképző technológiával rendelkezik, mely következtében lágy hab keletkezik, annak ellenére, hogy semmilyen káros anyag nem található a samponban. Ezzel is tükrözve a fejlett gyártási technológiáját.

Alkalmazása: Használd a tisztító samponthetente 1x, vagy 2 hetente a kezelésekhez. (kezelések között a Szulfát mentes sampon és kondicionáló használata javasolt) Nedves hajon oszlasd el a haj teljes hosszában, masszírozd be fejbőrödbe, várj 5 perc hatóidőt, majd mosd le.

 1. lépés: Keratinos Hajregeneráló Maszk (250ml)

Glamour Glammies 2019 év terméke legjobb hajápoló kategória!  A COCOCHOCO KERATINOS MASZK által te is élvezheted a gazdag és tiszta keratin páratlan hatását. Különleges formulájának köszönhetően megbirkózik a nagyon sérült haj helyreállításával is. Egészen a haj legbelső szerkezetéből kiindulva építi vissza a hajszálak fehérje szerkezetét, hogy újra rugalmas, fényes és káprázatos hajkoronával tündökölhess. A maszk magas gyártási technológiával rendelkezik, mely során semmilyen káros anyag nem került a termékbe. Ennek köszönhetően létrehoztunk egy magas minőségű professzionális terméket, mely igazi luxust nyújt a te hajadnak is.

Alkalmazása: Az előzőleg megmosott hajról törölközővel felitatjuk a felesleges vizet, majd felkenjük a keratinos maszkot, a haj teljes hosszában. Masszírozzuk mélyen a hajba, majd 5 perc hatóidő után mossuk le és itassuk fel a felesleges vizet törölközővel.

 1. lépés: Hagyd benne! krém- Töredezett hajra (100ml)

Ez a COCOCHOCO Hagyd benne! krém – Töredezett Hajvégekre segít megszabadulni azoktól a fránya kettévált hajvégektől. Biztosíthatlak, ez a krém az olló legnagyobb ellensége, ugyanis rendszeres használata mellett nem lesz szükséged hajvágásra. Mélyen ápolja, táplálja a hajat, erősíti azok rostjait, így megelőzi a hajvégek szétválását. Kedvező összetételének révén, védi hajad a káros környezeti hatásoktól, könnyen formázhatóvá, egészségesebbé teszi azt. Egy védőhálót képez hajadon, amellyel megakadályozza azok szétválását, ezzel elősegítve hajad hosszának növekedését.

Alkalmazása: Alkalmazd a haj hosszában, elkerülve a hajtövet, majd szárítsd meg és formázd. Ne öblítsd ki a krémet! 

 1. lépés: Diamond Szérum (50ml)

Glamour Glammies 2019 év terméke professzionális hajápoló kategóriában!Cocochoco Diamond szérum, gyémánt tartalmának köszönhetően, hosszan tartó, gyönyörű ragyogást kölcsönöz a hajnak, akár egy gyémánt csillogása. Intenzív táplálást nyújt a hajkoronának, értékes összetevői révén mélyen regenerálják a sérült hajszerkezetet is. A szérumban található gyémántpor védi a festett haj színét, valamint tartósabbá és még intenzívebbé teszi annak ragyogását. Használata során azonnali extrém ragyogást kölcsönöz a hajnak, lággyá, selymessé varázsolja azt. Védi a káros környezeti hatásokkal szemben, azáltal, hogy védőréteget képez a hajszálakon. Megakadályozza a sérült hajvégek kettéválását, rekonstruálja a károsodott hajszálakat. Segít bent tartani a nedvességet a hajszálakban, így az nem szárad ki, nem törik le.

A kezelés végeztével nem maradt más dolgunk mint a korábban megnyitott haj szerkezetét vissza zárjuk. Ehhez egy 180 fokos hajvasalóval simítsuk át hajunkat, ezáltal a haj kutikulái záródnak, bent tartva a hajban a kezelés során bevitt hatóanyagokat megőrizve azok hatását, így élvezhetjük hajunk szikrázóan ragyogó egészséges puha látványát és tapintását 1-2 héten keresztül.