COCOCHOCO 4 lépcsős Hajújraépítő csomag
Végre az ideális megoldás sérült hajra! 4 lépcsős Hajújraépítő csomagunkkal életet lehelhetsz hajadba. Erősítés, hidratálás és ragyogás minden mosás után.
COCOCHOCO 4 lépcsős Hajújraépítő Nagy csomag
Végre az ideális megoldás sérült hajra! 4 lépcsős Hajújraépítő csomagunkkal életet lehelhetsz hajadba. Erősítés, hidratálás és ragyogás minden mosás után.
Raywell AfterColor Hajszínrögzítő, Hajszínmegtartó Regeneráló Kezelé
Friss és ragyogó haj a AfterColor Hajszínrögzítő, Hajszínmegtartó Regeneráló Kezeléssel! Mélytáplálás és hosszan tartó színvédelem hajfestések után.
Raywell BIO - Hajnövesztő és Hajhullás elleni Csomagok Hölgyeknek és
Hajnövesztő és Hajhullás elleni Csomag-Táplálja, erősítse haját ezzel a speciálisan összeállított csomaggal. Visszaállítsa hajának vitalitását, dús megjelenését
Raywell BIO - Simító és Gubancmentesítő Csomag
Gyönyörűen sima és könnyen kezelhető haj minden napra. Távolítsa el a gubancokat és nyújtsa hajának a maximális szépségét ezzel a csomaggal!
Raywell BIO BOMA Hajsimító TRAVEL KIT 3*100ml
Utazz könnyedén, és ápold hajad bármerre is jársz! Próbáld ki az új BIO Hajsimító Travel KIT-et, hogy mindenhol ragyoghass. Próbáld ki most!
Raywell BIO HIDRA - Tápláló Csomag Száraz Hajra és Fejbőrre
Fedezd fel a tökéletes hidratálást! Most próbáld ki hidratáló csomagunkat. Tápláld és erősítsd hajadat, hogy ragyogjon és egészséges legyen minden nap!
Raywell BIO Hidratáló TRAVEL KIT 3*100ml
Az utazó hajápoló és hidratáló KIT tartalmazza az összes terméket, amikre egy utazás során szükséged lesz, hogy hajad mindig ápolt és hidratált legyen.
Raywell BIO Plex Termékcsalád Csomag
Tápláló és regeneráló élmény minden hajtípusnak! Próbáld ki a BioPlex csomagot, mely erősíti, hidratálja és újjáépíti hajszálaidat.
Raywell BIO Wave Termékcsalád
Fedezd fel a természetes hullámok szépségét a Bio Wave Csomaggal! Tökéletes hullámok és természetes megjelenés minden hajtípusnak. Élvezd a gyönyörű hajat.
Raywell BIO Wave Termékcsalád Amla olajjal
Fedezd fel a természetes hullámok szépségét a Bio Wave csomaggal! Tökéletes hullámok és természetes megjelenés minden hajtípusnak. Élvezd a gyönyörű hajat.
Raywell HAJBOTULIN HAIRGOLD Csomag
Ismerd meg a HAJBOTULIN Csomagot! Kényeztesd hajadat ezzel az innovatív csomaggal, amely hidratálja, táplálja és új élettel tölti fel. Élvezd a sima, puha hajat