Lothmann ParisNutriVital - Volumennövelő, Hajtőemelő és Texturáló Spray - Megújult!

Fedezd fel volumennövelő, hajtőemelő és texturáló spraynket! Extra térfogatot, tőemelést és textúrát biztosítva hajadnak. Könnyű, rugalmas tartás.

Méret

50%: 4 850 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

Lothmann Paris, Nutri Vital-Volummenövelő, Hajtőemelő és Textruáló Spray   Azonnali tartást és textúrát kölcsönöz a hajnak, melyet hosszantartóan élvezhetsz. Közvetlenül a hajtövektől emeli meg a hajszálakat, annak érdekében, hogy a haj még nagyobb volument kapjon.

Előkészíti a hajat a formázásra, ugyanis védi, táplálja és anti-statikus hatást biztosít. Tökéletes vékony szálú, tartás nélküli hajra. Fújjuk be a haj teljes hosszát, egészen a hajtövektől a hajvégekig. Öblítést nem igényel! Nem nehezíti el, illetve nem tapasztja össze, még a vékonyszálú hajat sem. Száraz és nedves hajon egyaránt alkalmazható.

A legnagyobb volumen elérése érdekében használd a Lothmann Paris, Nutri Vital, Volumenizáló samponjával együtt. A csillogó és egészséges eredmény érdekében kombináld, a többi Nutri-Vital hajápolóval együtt.

Használata: Egyaránt használhatjuk nedves és száraz hajon. Fújjuk be a haj teljes hosszát, egészen a hajtövektől a hajvégekig, majd fésüljük át és formázzuk hajunk igény szerint. Szükség esetén, akár naponta, vagy hajmosások alkalmával is használható! Ne öblítsd ki! Kiszerelés: 250ml