RaywellNANOTECH BOTOPLEX - Liposzómás Hővédő Spray

Ismerd meg liposzómás hővédő sprayünket! Innovatív formula, mely hatékonyan védi hajadat a hőtől és károsodástól, továbbá mélyen a hajszálak belsejébe hatol.

Méret

50%: 1 600 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás
Raywell Nano Tech Botoplex Liposzómás Hővédő Spray
Liposzómás Nanotechnológiával működő hővédő spray, amelyben liposzómarészecskék végzik a hatóanyagok szállítását a haj legmélyebb pontjaiba, ezáltal sejtszinten képes a hajat támogatni és megvédeni a káros környezeti hatásoktól. Használatával a haj védetté válik a hajszárító és hajformázó általi káros hőhatásokkal szemben. Természetes aktív hatóanyagai által megőrzi a haj nedvességtartalmát és megóvja a hajat a töredezéstől. Savas kémhatásának köszönhetően zárja a haj szerkezetét. Volumenizálja a hajat és nedvességgátló hatásának köszönhetően megakadályozza a haj göndörödését.
Kiszerelés: 150 ml
 
A kezelés menete: 
 
1. lépés: Mossuk meg a hajat a Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás samponnal egymás után kétszer, majd öblítsük ki, és egy törölköző segítségével itassuk fel a felesleges vizet!
 
2. lépés: Egyenletesen oszlassuk el a hajon a hosszúságnak és volumennek megfelelő mennyiségű Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás maszkot, majd fésüljük át a hajat és egy termosapkával fedjük le! Hagyjuk hatni 10 percig, melynek leteltét követően öblítsük ki a hajat!
 
3. lépés: Fújjuk be egyenletesen a haj teljes hosszát a Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás hővédő spray-vel, fésüljük át, és ezt követően szárítsuk meg teljesen a hajat! Gubancolódásra erősen hajlamos haj esetén csak félszárazra szárítsuk a hajat!
 
4. lépés: A száraz/félszáraz hajat fújjuk be a Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás hajfénnyel! Félszáraz hajra történő alkalmazás esetén fésüljük ki a hajat!