RaywellNANOTECH BOTOPLEX - Liposzómás Hajfény Spray

Fedezd fel liposzómás hajfény spraynket! Innovatív formula, amely gyorsan felszívódik és ragyogó fényt ad a hajadnak. Könnyű, nem zsíros textúra, csillogó hatás

Méret

50%: 3 900 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás
Raywell NanoTech Botoplex Liposzómás Hajfény
Liposzómás Nanotechnológiával működő hajfény, amelyben liposzómarészecskék végzik a hatóanyagok szállítását a haj legmélyebb pontjaiba, ezáltal sejtszinten támogatja a haj azonnali kifésülhetőségét. Természetes aktív hatóanyagai által gyönyörű fényt biztosít a hajnak anélkül, hogy elnehezítené azt. Bármilyen típusú hajra tökéletes választás. Hatóanyagai között olyan fontos összetevők vannak, mint a keratin, a hyaluronsav, a kasmír, a lectitin, a ricinusolaj, és a shea vaj.

Kiszerelés: 150 ml  

A kezelés menete: 
 
1. lépés: Mossuk meg a hajat a Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás samponnal egymás után kétszer, majd öblítsük ki, és egy törölköző segítségével itassuk fel a felesleges vizet!
 
2. lépés: Egyenletesen oszlassuk el a hajon a hosszúságnak és volumennek megfelelő mennyiségű Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás maszkot, majd fésüljük át a hajat és egy termosapkával fedjük le! Hagyjuk hatni 10 percig, melynek leteltét követően öblítsük ki a hajat!
 
3. lépés: Fújjuk be egyenletesen a haj teljes hosszát a Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás hővédő spray-vel, fésüljük át, és ezt követően szárítsuk meg teljesen a hajat! Gubancolódásra erősen hajlamos haj esetén csak félszárazra szárítsuk a hajat!
 
4. lépés: A száraz/félszáraz hajat fújjuk be a Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás hajfénnyel! Félszáraz hajra történő alkalmazás esetén fésüljük ki a hajat!