Lothmann ParisAero Fix hajlakk - Erős rögzítésre

Erősítsd meg stílusod ezzel az Erős Rögzítésű Hajlakkal! Tartós forma és ragyogás minden hajtípushoz. Fedezd fel a hosszantartó hatást most!

Méret

50%: 2 900 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

A Lothmann Paris hajformázó termékei az innovatív technológiákon alapulnak, amelyek hatékonyan segítik a hajformázást és ápolják a hajat. Az új szemlélet és az állandó kutatás-fejlesztés révén a Lothmann Paris folyamatosan kínál új megoldásokat és termékeket, amelyek megfelelnek a változó piaci igényeknek és a legújabb trendeknek.

A Lothmann Paris Aero Fix hajlakkja egy olyan professzionális termék, amely extra tartást biztosít a hajnak. Természetes komfortérzetet ad, és azonnali rögzítést hozhatunk vele létre. Tökéletes bármilyen kreatív frizura formázásához és fixálásához. Megőrzi a frizura természetességét, anélkül, hogy elnehezítené a hajszálakat. Ez a termék kiválóan alkalmas versenyfrizurák és kontyok készítéséhez, illetve félhosszú, hosszú haj esetén a göndör vagy hullámos frizurák rögzítésére is. Ez a termék tökéletes választás lehet mindennapos használatra is, hiszen hatékonyan rögzíti a frizurát, hogy hosszú órákig tökéletesen tartson.

Bármilyen körülmények között használhatja, mert garantáltan megtartja a haj formáját, akár széllel, nedvességgel vagy más környezeti hatások is érik a frizurát. Ezzel a termékkel a hajformázás könnyű és biztonságos lesz, a frizura pedig a nap végéig tökéletesen megőrzi a formáját. A termék használata után nem hagy ragacsos maradványfoltokat a hajban, emellett megakadályozza a szálkásodást. Testet, tartást és kontrollt biztosít a hajnak, miközben a haj a természetesség érzetét kelti. Az Aero Fix hajlakk összetevőinek köszönhetően védő, ápoló és regeneráló hatást fejt ki a hajszálakra, emellett hidratálja és ápolja a hajat, így elfelejthetjük a száraz haj érzetét. A hajszálakat egyenesen és tapadásmentesen fixálja, valamint a szálló hajszálakat is eltünteti. A haj könnyen kifésülhető marad, ragyogóbbá és egészségesebbé téve azt. Az Aero Fix hajlakk ellenáll az időjárási viszonyoknak, beleértve a nedvességet is, így a frizura egész nap megőrzi a formáját. A termék könnyen és teljesen eltávolítható fésüléssel vagy hajmosással a hajból. A termék használatának eredménye egy hosszan tartó, erős és ragyogó hajkorona. A rugalmas formamemória az Aero Fix hajlakknak egy olyan tulajdonsága, amely lehetővé teszi, hogy a haj megőrizze a kívánt formáját hosszú időn keresztül, anélkül, hogy merevvé válna vagy összeomlana. A hajlakk segít megőrizni a frizura struktúráját és textúráját, valamint biztosítja, hogy a hajkorona dús és egészséges hatást mutasson, amely mozgékony és rugalmas. A hajlakk használata során a termék a hajszálak felületén egy rugalmas, tartós réteget képez, amely a frizurát stabilizálja és megerősíti. Amikor a hajlakkot a hajtövekre permetezzük, az anyag segít a hajtövek megemelésében, így növelve a haj volumenét. A dúsabb hatás érdekében tehát érdemes a hajlakkot a hajtövekre is felvinni, nem csak a haj hosszabb részeire. Az Aero Fix hajlakkban található fényvédő hatóanyagok segítenek megvédeni a hajat a káros UV-sugárzástól, amelyek köztudottan káros hatással van a hajkoronára. Védi a hajat a kiszáradástól, illetve  hosszabb ideig megőrizhetjük a haj színének intenzitását és ragyogását.  

Az alábbi előnyös tulajdonságok jellemzik a Lothmann Paris Aero Fix hajlakkot:

-Erős fixálást biztosít egész napra.

-Akár 24 órán át védelmet nyújt a hajnak a nedvességgel szemben.

-Rugalmas formamemóriával rendelkezik. -Megakadályozza a haj nem kívánt kreppesedését.

-Nem hagy maradványfoltokat a hajban -Minden típusú hajra tökéletes választás -UV-védelemmel ellátott termék, így védi a haj színét a fakulástól

-Könnyen kifésülhető vagy kimosható a hajból  

Használata: A hajformázó termék használata előtt alaposan rázzuk fel a palackot. Permetezzük a kívánt mennyiséget 20 cm távolságból közvetlenül a száraz hajra, ha csak egyszerű fixálásra van szükségünk, vagy a nedves hajra, ha határozott formákat szeretnénk kialakítani. A dúsabb hatás érdekében javasolt közvetlenül a hajtövekhez felvinni a terméket. Csak kis mennyiséget használjunk, mivel a termék egyenletesen oszlik el a haj felületén. Fixáljuk vele a kívánt frizurát. A hajlakk könnyen eltávolítható a hajból fésüléssel vagy hajmosással. A hajmosás során fontos, hogy alaposan öblítsük ki a hajat, hogy az összes anyagot eltávolítsuk a hajszálakról. Ezután ajánlott hidratáló hatású hajbalzsamot használni, hogy megőrizzük a haj hidratáltságát és puhaságát.  

Kiszerelés: 300ml, 500ml