Lothmann Paris Aero Fix hajlakk - Erős rögzítésre
Erősítsd meg stílusod ezzel az Erős Rögzítésű Hajlakkal! Tartós forma és ragyogás minden hajtípushoz. Fedezd fel a hosszantartó hatást most!
Lothmann Paris AfterColor Spray, festés utáni -PH3.5
Az AfterColor Spray képes helyreállítani a fejbőr és a hajszálak egészséges állapotát, a spray savas kémhatásának köszönhetően zárja a haj szerkezetét.
Raywell Barber - Fekete Wax
Professzionális csillogóan fekete formázás. Részlegesen fedi az ősz hajszálakat is. Még intenzívebb hatás érdekében száraz hajra is használhatjuk.
Raywell Barber Extra Matt Wax
Barber Extra Matt Wax: Tökéletes matt hatás és erős tartás. Professzionális minőségű wax a tökéletes és precíz frizuráért.
Lothmann Paris EGO - Erős tartást biztosító hajzselé
Erős tartás biztosító francia, premium minőségű hajzselé, az optimális és biztos tartás érdekében lett kifejlesztve. Csalán kivonatot tartalmaz.
Lothmann Paris Finishing Aero Spray - Struktúráló vizes hajlakk
Próbálja ki a strukturált vizes hajlakkot! Tökéletes tartást és rugalmasságot nyújt a frizurához, anélkül hogy megnehezítené a hajat. Könnyű, természetes hatás.
Lothmann Paris Finishing Aero Spray, Hosszan tartó, erős tartást biztosító,
Próbálja ki a Aero Spray hajlakkot! Tökéletes tartást és rugalmasságot nyújt a frizurához, anélkül hogy megnehezítené a hajat. Könnyű, természetes hatás.
Lothmann Paris Finishing Aero Spray, Hosszan tartó, Rugalmas rögzítést bizt
Próbálja ki a Aero Spray hajlakkot! Tökéletes tartást és rugalmasságot nyújt a frizurához, anélkül hogy megnehezítené a hajat. Könnyű, természetes hatású
Raywell Gél Wax Coco - Kókuszos, Erős, UV-protection
Szuper erőst tartást biztosító gél állagú wax, mely ideális bármely típusú frizura fixálásához. Készíts vele el a trendi frizurákat. Egzotikus kókusz illat.
Raywell Göndörítő Zselé
Féltartós göndörítő zselé, otthoni használatra is, hogy könnyedén és gyorsan formálj magadnak természetes rugalmas fürtöket.
Lothmann Paris Gyémánt Csillámspray
Ragyogj, mint egy ékkő a Gyémánt Csillámspray-vel! Adj egy csillogó és elegáns touch-ot frizuráidhoz. Legyen a megjelenésed mindig ragyogó és vonzó!
Raywell Hajhab - Erős - UV-protection, Antistatic, Tápláló proteinne
Ismerd meg erős hatású hajhabunkat! Feszes tartás, hosszantartó forma minden hajtípusra. Legyen hajadban tartás és erő, ami magabiztossá tesz!