Lothmann ParisOléo Vital Kondicionáló - Göndör vagy Erősen Kócos Hajra, Annatto és Shea Olajjal

Próbáld ki göndör hajra tervezett kondicionálónkat! Tápláló formulával, amely hidratálja és definiálja göndör fürtjeid. Gyönyörűen formázott és hidratált hullám

Méret

50%: 8 200 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

Nutri Vital, Oleo Vital, Göndör, illetve erősen Kócos haj számára kifejlesztett termékcsalád A Nutri Vital, Oleo Vital Termékcsaládja a Göndör, Hullámos, Dauerolt, illetve a kócos haj számára lett kifejlesztve.

A göndör haj ápolása nem egyszerű feladat, hisz nagyfokú figyelmet igényel. Természeténél fogva könnyen kócolódik, nagyon száraz, erősen igényli a hidratálást, ezért egy mélyen tápláló és hidratáló családot fejlesztett ki a Lothmann Paris, amely a legmagasabb minőséget képviseli a hajápolók világában. Francia prémium márka, amely igazán tudja mi kell a csodásan ragyogó és egészséges haj számára.

Ezzel a termékcsaláddal a tökéletes lokni többé nem álom! A tincseket kontúrossá varázsolja, rugalmassá válnak és lágy esést kapnak a fürtök, azáltal, hogy különleges hatóanyagai révén lazítja a haj tincseket. Emellett erős hidratáló és tápláló tulajdonsággal bír, így megszünteti a haj gubancosodását, szöszösödését. Ezen oknál kifolyólag ajánljuk a kócosodásra, szöszösödésre hajlamos hajú hölgyek számára is a termékcsaládot! Természetes tápláló összetevői az Orleánfa termésének kivonata, Annatto vagy más néven Roucou-olaj, Shea olaj vagy más néven Karitéolaj, Napraforgóolaj, Szójaprotein, Ricinusolaj.  

Kondicionáló

Göndör vagy erősen Kócos hajra, Annatto és Shea olajjal Tápláló és védő hatású kondicionáló, mely gyengéden hidratálja és puhítja a hajszálakat, Annatto olajjal és Shea vajjal gazdagítva. Speciálisan a göndör, hullámos, dauerolt, illetve a kócosodásra hajlamosra hajra lett kifejlesztve. Használatával gyönyörű kontúros loknikat kapunk, megszűnik a haj szöszösödése. A göndör haj tincsek rugalmassá, lágy esésűvé válnak. A benne található gazdag olajoknak köszönhetően a haj ismét visszanyeri régi fényét, csillogóvá, egészségessé válik. Természetes tápláló összetevői az Orleánfa termésének kivonata, Annatto vagy más néven Roucou-olaj, Shea olaj vagy más néven Karitéolaj, Napraforgóolaj. Használata: 10-15ml mennyiségű kondicionálót oszlassunk el a nedves hajon, a haj teljes hosszában, majd hagyjuk hatni pár percig, és öblítsük ki. Mivel a göndör haj extra ápolást igényel, így a kondicionálót kétszer is alkalmazhatjuk egymás után. Amennyiben időnk engedi, úgy hajpakolást is készíthetünk. Ebben az esetben a tiszta, már samponnal megmosott hajra helyezzük fel a kondicionálót, tekerjük be a hajat fóliába vagy egy thermo sapkába és fedjük le, hogy a meleg hatására még intenzívebb hatást érjünk el. Kiszerelés: 500ml