Lothmann ParisNutri Protect - Plex Záró Kondicionáló

A Nutri Protect-Plex kondicionáló kifejezetten a hajkezelésektől roncsolt hajra lett kifejlesztve, annak érdekében, hogy védje és rekonstruálja a sérült hajat.

Méret

50%: 10 100 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

Lothmann Paris, Nutri Protect - PLEX kondicionáló Cuticula Záró, Hajkötés rögzítő, Tápláló

Milyen kimagasló eredményekkel dolgozhatsz a Lothman Paris, Nutri Protect Plex Termékcsaládjával?
  1. Kimagasló teljesítményű Plex védelmi rendszer, mely védi a haj diszulfid-hídjait a sérülések ellen
  2. Alkalmazható bármilyen kémiai eljárás során annak érdekében, hogy a lehető legjobban védjük és egyúttal regeneráljuk a haj szerkezetét
  3. Képes a már roncsolt haj szerkezetét regenerálni és újra teljesen egészségessé, erőssé varázsolni

Tápláló kondicionáló, mely lezárja a haj cutikuláit, helyreállítja és újraépíti a haj rostjait, illetve megerősíti azokat. Kifejezetten sérült, elvékonyodott, technikai kezelések utána meggyengült hajra ajánlott. Megszünteti a haj szöszösödését, könnyed kifésülhetőséget biztosít és egészséges kinézetet a haj számára. Hosszantartó védelmet nyújt a hajkorona számára, azáltal, hogy megerősíti a hajban található diszulfid-hidakat, így a haj ellenállóbbá válik a külső káros környezeti hatások ellen. Védő funkcióját a cuticula zárással is erősíti, így a hajban található tápanyagok, mélyen a hajban maradnak, valamint a hajszálak hidratáltága is megmarad.

A Lothmann Paris, Nutri Protect kezelés sorozat utolsó lépéseként is használhatjuk. Kémiai kezelések végeztével tökéletes választás, mint kondicionáló, ugyanis használatával erősítjük a meggyengült diszulfid-hidakat, illetve bezárjuk a kémai kezelés során megnyílt cuticulákat, így a festék pigmentek, vagy a bejuttatott anyagok, mélyen a hajban maradnak. Kiváló választás lehet a rendszeres hajápolásra is, ugyanis plex és keratin tartalmával folyamatos védelmet és regenerálást nyújtunk a hajnak.  

Tökéletes hatás érdekében, használd a Lothmann Paris, Nutri Vital, Nutri Protect családdal együttesen, amely tartalmazza a Nutri Protect-PLEX Sampont, illetve a Nutri Protect-PLEX folyadékot is.   Használata: Lothmann Paris, Nutri Protect -Plex samponnal történő hajmosás után, használd a kondicionálót. Hagyd hatni 5 percig, majd alaposan öblítsd ki. Szupervilágosítás, Szőkítés és Festések alkalmával, a Nutri Protect-PLEX Samponos hajmosást követően alkalmazzuk a hajon, hagyjuk hatni legalább 5-10 percig, majd öblítsük le. Kiszerelések: 250 ml , 1.000 ml