RaywellNANOTECH BOTOPLEX - Liposzómás Maszk

Próbáld ki liposzómás maszkunkat! Gazdag formula, mely mélyen hidratálja és táplálja hajadat. Innovatív liposzómás technológia az intenzívebb ápolásért.

Méret

50%: 4 500 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás
Raywell NanoTech Botoplex Liposzómás Maszk
Liposzómás Nanotechnológiával működő maszk, amelyben liposzómarészecskék végzik a hatóanyagok szállítását a haj legmélyebb pontjaiba, így sejtszinten képes a hajat hidratálni és feltölteni tápanyagokkal. Cuticlex technológia segítségével regenerálja a haj kötéseit, illetve megvédi a káros környezeti hatásoktól. Parabénmentes! Kizárólag természetes aktív hatóanyagokkal támogatja a haj rugalmasságát, fényét és gubancmentességét! Elősegíti a hajszálak kiegyenesedését is. Hatóanyagai között szerepel a keratin, a hyaluronsav, a kasmír, a lecitin, a ricinusolaj, és a shea vaj.
 

Kiszerelések: 150ml, 1000ml  

A kezelés menete: 
 
1. lépés: Mossuk meg a hajat a Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás samponnal egymás után kétszer, majd öblítsük ki, és egy törölköző segítségével itassuk fel a felesleges vizet!
 
2. lépés: Egyenletesen oszlassuk el a hajon a hosszúságnak és volumennek megfelelő mennyiségű Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás maszkot, majd fésüljük át a hajat és egy termosapkával fedjük le! Hagyjuk hatni 10 percig, melynek leteltét követően öblítsük ki a hajat!
 
3. lépés: Fújjuk be egyenletesen a haj teljes hosszát a Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás hővédő spray-vel, fésüljük át, és ezt követően szárítsuk meg teljesen a hajat! Gubancolódásra erősen hajlamos haj esetén csak félszárazra szárítsuk a hajat!
 
4. lépés: A száraz/félszáraz hajat fújjuk be a Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás hajfénnyel! Félszáraz hajra történő alkalmazás esetén fésüljük ki a hajat!