Lothmann ParisColor Blond Maszk - Festett vagy világosított hajra

Professzionális maszk festett vagy világosított hajra. Kettős hatású, egyszerre véd és táplál. Fenntartja a tökéletes szőke és festett haj színét és ápoltságát.

Méret

50%: 9 950 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

Lothmann Paris Color Blond Maszk

Luxus színvédő, tápláló kezelés a festett és szőkített hajnak. Ez az a maszk melyről minden festett haj álmodik. A luxus szalonkezelés a Lothmann Paris termékeivel, az otthonodba is elérhető. Minden nő imádja a gyönyörű festett haj színét, melyet mindenki szeretne sokáig élvezni. Havonta egy alkalommal szőkítik, vagy festetik hajukat a hölgyek, ezért elég gyakran éri a hajat roncsoló hatású kémiai anyag. Ezen folyamat során a haj elvékonyodhat, dehidratálttá válhat, letörhet. A szőkített és festett haj speciális ápolást igényel, ugyanis a kémiai eljárás során a haj roncsolódik, így fontos, hogy megtaláljuk a megfelelő utóápolót, mely tökéletesen rekonstruálja, táplálja és hidratálja a hajat a festés vagy szőkítés után. A festett haj színét megfelelő termékek használatával hosszan tartóan élvezhetjük, ezért kell olyat választani, mely védi a haj színét a káros környezeti hatásoktól. Ilyen káros hatások lehetnek az erős napsugárzás, UV-sugárzás, stb.

A Lothmann Paris Color Blond család kettős hatást nyújtó termékcsalád, mely tökéletes ápolást és védelmet nyújt a világosított és festett hajkoronának. A Lothmann Paris Color Blond intenzív táplálást nyújtó maszkja, azért született meg, hogy fenntartsa a tökéletes szőke és festett haj színét és ápoltságát. Intenzív regenerálást biztosít a szőkített és festett hajnak, melynek a kémiai kezelések után sérült a szerkezete. Egyensúlyba hozza a haj belső szerkezetének hidratáltságát. Használatával javul a haj külső és belső szerkezete. Légiesen könnyed rugalmasságot ad a hajkoronának. Megkönnyíti a haj kifésülhetőségét tápláló összetételének köszönhetően, így gubancmentessé válik a haj. Ez annak is köszönhető, hogy egy vékony filmréteget hoz létre a hajszálak külsején, így azok nem akadnak össze, nem jön létre gubanc. A hajszálak elcsúsznak egymás mellett, a haj kutikuláit zárja.

A Color Blond család, így a maszkja is tartalmaz egy nagyon különleges összetevőt, mely számtalan bőr- és hajproblémára alkalmazható. Ez a fontos hatóanyag nem más, mint a Nyamplung Olaj, vagy más néven Tamanu olaj! Évszázadok óta fontos hatóanyag, melyet a zöld-arany néven is emlegetnek, Polinéziában és Dél-Kelet Ázsiában széles körben használják. A Tamanu fa dió terméséből préselik ezt a nemes olajat, mely ugyan ehetetlen, viszont annál intenzívebb hatással bír a fejbőrre és a hajra egyaránt. A fejbőrre gyulladásgátló hatást gyakorol, így jól kezelhető vele a szeborreás, pikkelysömörös fejbőr. Gyógyhatással bír a korpás fejbőrre, szabályozza a faggyútermelést. Megerősíti a haj gyökereit, így megállíthatja a hajhullást, illetve felgyorsítja a haj növekedését. A Nyamplung olaj nagyon jól hidratálja a száraz töredezett hajat, mely a kémia kezelések után gyakran előforduló probléma. Az olajok közül kiemelkedik abban a képességében, hogy nagyon jól beszívódik, és bejut a hajszálakba, így biztosan kifejti hidratáló és tápláló tulajdonságát a haj legmélyebb rétegében is. Ez az értékes olaj gyönyörű fényt biztosít a hajnak, így a festett és világosított haj színét még szebbé, ragyogóbbá varázsolja, melyet a termék használatával hosszan tartóan élvezhetünk.

A Nyamplung olajnak egy olyan különleges képessége van, mely nagy segítség a festett és szőkített haj megfelelő ápolásában. Az olaj egy erős védőréteget képez a hajszálakon. Ez a réteg megóvja a hajat a káros környezeti hatásokkal szemben, tehát egyszerre bír hővédő, fényvédő, színvédő képességgel is. A haj színét képes megóvni az erős napsugárzástól” UV-sugárzás”, mely úgymond kiszívja az élénk haj színét, így az fakóvá válik. A maszk folyamatos használatával ez elkerülhető, a festett haj színe hosszan tartó és élénk marad! A hővédő tulajdonságot a hajszárítás és különböző hajformázók használatakor élvezhetjük. Megóvja a haj hidratáltságát a magas hővel szemben, így az nem szárad ki, nem törik le.

Tulajdonságai:

-megkönnyíti a haj kifésülhetőségét -gubancmentessé teszi a hajat -ragyogó fényt kölcsönöz a hajnak -puhítja a hajat -táplálja a hajszálakat -intenzíven hidratálja a hajat -segít megőrizni a festett haj színét, és hosszan tartóvá teszi azt -fényvédő tulajdonsággal bír -hővédő hatás -színvédelem a hajnak -gyógyhatással bír a fejbőrre is (korpa ellen, seborrea ellen, hajhullásra, hajnövekedés gyorsítása, száraz fejbőrre, pikkelysömör ellen)

Ajánlott:

-közvetlenül festés, szőkítés után -festett hajra -szőkített hajra -vegykezelt hajra -száraz, töredezett hajra -egyaránt alkalmazható zsírosabb hajnál is -póthajra -azoknak, akik gyakran használnak bármilyen hajformázó készüléket

Használata:

Samponos hajmosás után egyenletesen oszlasd el a nedves hajon, óvatosan masszírozd bele a hajba, hagyd fenn 5-10 percig, majd bő vízzel öblítsd ki. Amennyiben ez szükséges, még egyszer megismételhető. Tökéletes hatás elérése érdekében használd a Lothmann Paris Color Blond samponjával! Kiszerelések: 250ml, 1000ml