COCOCHOCOCeramide - Intenzív Hajregeneráló Kondicionáló

A COCOCHOCO Ceramide Intenzív Hajregeneráló Kondicionáló mélyen regenerálja a roncsolódott hajszálakat, és helyreállítja a száraz és töredezett haj szerkezetét

Méret

25%: 6 143 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

A COCOCHOCO Ceramide – Intenzív Hajregeneráló Kondicionáló mélyen regenerálja a roncsolódott hajszálakat. A száraz és töredezett haj szerkezetét helyreállítja, így újra puha és élettel telivé válik.

Ez a kondicionáló könnyed hidratáló tulajdonságú. Táplálja, és feltölti a hajszálakat. Gyengéden, de mégis alaposan tisztítja a fejbőrt is. Hajad új életre kelti, hatóanyagainak köszönhetően ápoltabb és ragyogóbb lesz. A hajvégek töredezettségét megszűnteti, így hajad további növekedését is elősegíti ezzel.

Ajánlott: száraz, töredezett, roncsolódott hajra

Használata: Minden hajmosáskor használd a COCOCHOCO Ceramide Intenzív Hajregeneráló Sampont , nedves hajra, moss vele hajat, majd öblítsd ki. Ezután használd a  COCOCHOCO Ceramide Intenzív Hajregeneráló Kondicionálót   a még nedves hajadra, a haj teljes hosszában. 2-3 perc elteltével mosd le.

SLS és Parabénmentes, Vegan, Állatokon nem tesztelték

Kiszerelés: 200ml, 500ml  

Összetevők: Aqua, Cetyl Alcohol, Glycerin, Sorbitol, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Panthenol, Parfum, Polysorbate 20, Polyquaternium-72, Phenoxyethanol, Isopropyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Peg-8, Peg-8/Smdi Copolymer, Palmitoyl Myristyl Serinate, Sodium Polyacrylate