RaywellAfterColor Maszk - Festés utáni színrögzítő, hajszínvédő

Argán olajjal és keratinnal gazdagított maszk, mely savas PH értékének köszönhetően zárja a cuticulát, így segít megtartani a haj színét és ragyogását.

Méret

50%: 3 450 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

 

Minden nő álma a hosszant tartó, gyönyörű, festett hajszín, mely egyben egészséges, fényes, nem töredezik és nincs kiszáradva. A festett haj ápolása nem egyszerű feladat, hisz egyszerre több tényezőt is figyelembe kell vennünk. Elmondhatjuk, hogy a nők legalább havonta egyszer festetik a hajukat, így elég gyakran éri a haj szerkezetét kémiai kezelés. Emellett pedig számos tényező roncsolhatja a hajkoronát. Ahhoz, hogy festett hajad sokáig egészséges legyen, és gyönyörű színben pompázzon a megfelelő termékek használata elengedhetetlen. Erre a célra fejlesztette ki a Raywell az After Color termékcsaládot, amely arra hivatott, hogy a festett hajszínt megfelelően ápolja, a kapott hajszínt védje, és hosszan tartóan fenntartsa annak állapotát, valamint a kémiai kezelés során roncsolódott hajszerkezetet regenerálja.

Az After Color termékcsalád tartalmaz After Color sampont, After Color maszkot, After Color Rigenoilt, illetve After Color Cristall hajvégápoló olajat. Az After Color maszk használatát javasoljuk azoknak a hölgyeknek, akik rendszeresen festetik, illetve szőkítik hajkoronájukat. Speciális formulájának köszönhetően rögzíti a festék pigmenteket a hajban, így nagy színstabilitást nyújt a hajkoronának. Savas kémhatása révén, lezárja a haj kutikuláit, így bent tartja a pigmenteket a hajszerkezetben. Ez azért fontos, mivel a festés hatására a haj szerkezete nyílik (ez egy lúgos kémhatású folyamat), annak érdekében, hogy a festék pigmentjei bejussanak a haj belsejébe. Azonban ezt a nyílt hajszerkezetet fontos, hogy visszazárjuk, ezzel védve a haj hidratáltságát, és a festék pigmentek hajban maradását. A savasító kémhatásnak köszönhetően a későbbi mosások alkalmával is védi a hajat a festék pigmentek kimosódásától, így sokáig élvezhetjük a festett haj ragyogó színét. Számtalan külső tényező károsíthatja a hajszínt, mint pl. UV-sugárzás, klóros víz, sós tengervíz vagy levegő, hajformázók. A maszk használatával elkerülhetjük ezek károsító hatását, melyek a haj egészségére és színére kedvezőtlen hatást jelentenek. A festett hajszín egészségének fenntartása nem egyszerű feladat, hisz ezalatt a kémiai kezelés alatt, erős roncsoló hatás éri a hajszerkezetet. Sok esetben akár véglegesen is roncsolódhat a haj szerkezete, oly mértékben, hogy az kiszárad, majd letörik. Ezért fontos a megfelelő termék használata, mely megfelelően ápolja és védi a festett hajszínt.

Az After Color termékcsalád Maszkja, több tápláló, és hatékony összetevőt tartalmaz, mellyel sikeresen vehetjük fel a harcot, a kémiai kezelés okozta roncsoló hatás ellen. Az egyik ilyen magas minőségű összetevője a KERATIN, mely a legfőbb alkotóeleme a hajnak, ugyanis 97%-a ebből az anyagból épül fel (a maradék 3% pedig víz). Képes beépülni a haj szerkezetébe, létrehozni egy térhálózatot, ezzel felerősítve az akár erősen roncsolódott hajszerkezetet is. Védi, táplálja a hajat, valamint tartósabbá teszi a festett hajszínt. Keratin tartalmának köszönhetően a hajszálak megerősödnek, tömörebbé válnak, vastagabbak lesznek, így növekszik a haj volumenje is. Kívül-belül javul a haj szerkezete, így a haj nem gubancolódik, a haj kutikuláit simítja, ezzel esélyt sem adva az esetleges gubanc kialakulására.

Másik fontos összetevője a Raywell After Color Maszkjának, az Argán olaj, mely antioxidánsokban és esszenciális zsírsavakban gazdag, mely képes megújítani a roncsolt haj szerkezetét, visszaállítani annak rugalmasságát, illetve megszűnteti a haj kreppesedését, szöszösödését, így újra könnyen kezelhetővé válik. Az Argán olaj képes bejutni a hajszál belsejébe, ahol kifejti jótékony hatását. Beépül a hajba, így a haj selymessé, csillogóvá válik. Ez az egyik legjobb hatóanyag a festett haj ápolására. A haj színét képes megóvni a káros környezeti hatásoktól, mint pl. erős napsugárzás ”UV-sugárzás”, mely úgymond kiszívja az élénk haj színét, így az fakóvá válik. 

A maszk folyamatos használatával ez elkerülhető, a festett haj színe hosszan tartó és élénk marad! Sőt! Élénkíti a festett haj színét! Az Argán olaj, a korábban említett Keratinnal verhetetlen párost alkotnak. Ezért is tartalmazza őket after color termékcsaládunk minden tagja, hogy segítsék a festett haj színének hosszan tartó ragyogását, valamint a már elért hajszínt még intenzívebbé varázsolják.

Ajánlott: -közvetlenül festés, szőkítés után -festett hajra -szőkített hajra -vegykezelt hajra -száraz, töredezett hajra -egyaránt alkalmazható zsírosabb hajnál is -póthajra -azoknak akik gyakran használnak bármilyen hajformázó készüléket Használata: Samponos hajmosás után egyenletesen oszlasd el a nedves hajon, óvatosan masszírozd bele a hajba, hagyd fenn 5-10 percig, majd bő vízzel öblítsd ki. Amennyiben ez szükséges, még egyszer megismételhető. Kiszerelések: 250ml, 1000ml

Összetevők: water/aqua, cetyl alcohol, myristyl alcohol, cetrimonium chloride, behentrimonium chloride, methyl paraben, propylparaben, ethyl paraben, phenoxyethanol, imidazolidinyl urea, parfum/fragrance, steardimonium hydroxypropyl panthenyl PEG-7 dimethicone phosphate chloride, disodium edta, argania spinosa kernel oil, hydrolyzed keratin, C.I. 18050/acid red 1, C.I. 19140/acid yellow 23, citric acid