Raywell BIO Aftercare Hajegyenesítő Kondicionáló
Kifejezetten a COCOCHOCO tartós hajegyenesítés utáni otthoni ápolásra kifejlesztett hajegyenesítő hatású BIO kondicionáló.
Raywell BIO BLOW - Volumennövelő és fényesítő, hajban maradó balzsam
Adjunk több tömeget hajunknak! A Volumennövelő és dúsító hatású balzsamunk élénkíti a hajat, dúsabbá, tömöttebbé téve azt. Élvezze a lendületes hatást.
Raywell BIO PLEX 3. Plex Maszk - Mélyhidratáló, Keratin és Triglycer
Mélyhidratáló, keratin és triglycerin tartalmú maszk. Parabénmentes. 1% plexet tartalmaz, mely újjáépíti a sérült hajszerkezetet.
Raywell Biomimetikus Újjáépítő Maszk x17
A Raywell molekuláris biomimetikus polipeptidjeinek forradalmi hajrekonstrukciós kezelésének fő lépése.
COCOCHOCO Ceramide - Hajdúsító Kondicionáló
A COCOCHOCO Ceramide Hajdúsító Kondicionáló, Ceramid-komplexének köszönhetően új életre kelti hajad, egy légiesen könnyű, dús hajkoronát kölcsönöve neked.
COCOCHOCO Ceramide Color Protect Kondicionáló - ÚJ!
COCOCHOCO Ceramide Color Protect Kondi: Megőrzi a hajszínt, véd a fakulástól és a károsodástól, táplál és hidratál. Élénk, fényes haj minden mosás után.
Lothmann Paris Color Blond Maszk - Festett vagy világosított hajra
Professzionális maszk festett vagy világosított hajra. Kettős hatású, egyszerre véd és táplál. Fenntartja a tökéletes szőke és festett haj színét és ápoltságát.
Raywell HAJBOTULIN HAIRGOLD - Hajbotulin Feltöltő Kondicionáló
Fedezd fel a Hajbotulin Feltöltő Kondicionálót! Táplálja és hidratálja hajszálaidat, miközben volument és rugalmasságot ér el. Élvezd a selymes, sima hajat.
Raywell Kondicionáló, 5literes kiszerelés
Fedezd fel kondicionálóinkat 5 literes kiszerelésben! Kiváló minőségű ápolás a haj számára hosszú távon. Gazdaságos és praktikus megoldás szalonodban.
Lothmann Paris Mask 1.1 - Hidratáló maszk festett és/vagy sérülékeny hajra
Próbáld ki hidratáló maszkunkat festett és/vagy sérülékeny hajra! Gazdag formulával, amely mélyen táplálja és helyreállítja hajad szerkezetét. Ragyogj mindig!
Lothmann Paris Oléo Vital Kondicionáló - Göndör vagy Erősen Kócos Hajra, An
Próbáld ki göndör hajra tervezett kondicionálónkat! Tápláló formulával, amely hidratálja és definiálja göndör fürtjeid. Gyönyörűen formázott és hidratált hullám
COCOCHOCO Premium Cashmere Hajmaszk
Tápláló hajmaszk kasmír kivonattal. Kifejezetten erősen roncsolt, száraz, gubancos, töredezett, göndör, erejét vesztett, vagy vegykezelt hajra ajánljuk!