Raywell AfterColor Maszk - Festés utáni színrögzítő, hajszínvédő
Argán olajjal és keratinnal gazdagított maszk, mely savas PH értékének köszönhetően zárja a cuticulát, így segít megtartani a haj színét és ragyogását.
Raywell BIO Aftercare Hajegyenesítő Kondicionáló
Kifejezetten a COCOCHOCO tartós hajegyenesítés utáni otthoni ápolásra kifejlesztett hajegyenesítő hatású BIO kondicionáló.
Raywell BIO BLOW - Volumennövelő és fényesítő, hajban maradó balzsam
Adjunk több tömeget hajunknak! A Volumennövelő és dúsító hatású balzsamunk élénkíti a hajat, dúsabbá, tömöttebbé téve azt. Élvezze a lendületes hatást.
Raywell BIO BOMA - Hajsimító Kondicionáló - Best Seller!
Hajsimító kondicionáló. Értékes olajainak és vitaminjainak köszönhetően simítja a hajszálakat, így azok egyenesebbé, fényesebbé válnak.
Raywell BIO HIDRA - Maszk, Száraz hajra és fejbőrre - Best Seller!
Hidratáló, tápláló maszk, mely savas ph-ja révén zárja a cuticulákat, a benne található Tsubaki olaj pedig hidratálja és puhává varázsolja a száraz fejbőrt is.
Raywell BIO PLEX 3. Plex Maszk - Mélyhidratáló, Keratin és Triglycer
Mélyhidratáló, keratin és triglycerin tartalmú maszk. Parabénmentes. 1% plexet tartalmaz, mely újjáépíti a sérült hajszerkezetet.
Raywell BIO Wave kondicionáló
Speciális kondicionáló a göndör haj tökéletes ápolására. Fényesíti, puhítja, rugalmassá teszi, hidratálja a fürtöket és megakadályozza a haj gubancolódását.
COCOCHOCO BOOST UP - Mélyregeneráló Hajmaszk
A COCOCHOCO mélyregeneráló maszkja kifejezetten az erősen károsodott, roncsolódott és vegykezelt haj regenerálására lett kifejlesztve.
COCOCHOCO Ceramide - Hajdúsító Kondicionáló
A COCOCHOCO Ceramide Hajdúsító Kondicionáló, Ceramid-komplexének köszönhetően új életre kelti hajad, egy légiesen könnyű, dús hajkoronát kölcsönöve neked.
COCOCHOCO Ceramide - Intenzív Hajregeneráló Kondicionáló
A COCOCHOCO Ceramide Intenzív Hajregeneráló Kondicionáló mélyen regenerálja a roncsolódott hajszálakat, és helyreállítja a száraz és töredezett haj szerkezetét
COCOCHOCO Ceramide Color Protect Kondicionáló - ÚJ!
COCOCHOCO Ceramide Color Protect Kondi: Megőrzi a hajszínt, véd a fakulástól és a károsodástól, táplál és hidratál. Élénk, fényes haj minden mosás után.
Lothmann Paris Color Blond Maszk - Festett vagy világosított hajra
Professzionális maszk festett vagy világosított hajra. Kettős hatású, egyszerre véd és táplál. Fenntartja a tökéletes szőke és festett haj színét és ápoltságát.