MAC Styler Professzionális Vasaló MC-5533

Fedezd fel Styler professzionális vasalónkat! Kiváló minőségű, precíz hajsimítás minden hajtípushoz. Ragyogó, egyenes haj minden alkalomra.

  • Termékleírás
  • Leírás

Színe: Gyöngyház - Rozé Gold

Külseje: Gumírozott hatású fényes 3D-s fényezés

Fűtés technológia: Gyors kerámia PTC vagy MCH technolóia az optimális hatásért

Hőmérséklet: 50-230 Celsius között szabályozható

Védelem: 60 perc után automatikus kikapcsolás

Lapok: Titánium lapok egyenesítéshez és göndörítéshez egyaránt

Kábel: 2 méter 

Megérkezett a világszinten egyik legismertebb modern és divatos külsővel rendelkező MAC Styler hajvasaló, melyet nők milliói imádnak és használnak, annak érdekében, hogy hajuk selymesen puha és egyenes legyen.

Ezt a professzionális MAC Styler Hajvasalót otthoni és professzionális szalonhasználatra egyaránt ajánljuk. Ezzel az elsőosztályú hajsimítóval pillanatok alatt, könnyedén csillogó, luxus frizurát alkothatunk! Kiváló választás azon hölgyek számára, akik szeretnék hajukat egyszerűen, gyorsan, biztonságosan, és igényesen elkészíteni, a lehető legszebb és legegyenesebb szálúra vasalni, mindezt hajuk egészségének megőrzése mellett. Számos kiváló funkcióval és tulajdonsággal rendelkezik, mely megkönnyíti a hajformázást.

A hosszabb, és extra széles simítólapoknak köszönhetően ez a hajvasaló lehetővé teszi, hogy egy áthúzással nagyobb hajtömeget lehessen kiegyenesíteni, ezzel meggyorsítva a hajvasalást. Tökéletes választás különféle hajkezelések, illetve tartós hajegyenesítések, tartós hajbotox kezelések elkészítéséhez is. Pillanatok alatt szelídíti meg a göndör fürtöket, és csodásan egyenessé varázsolja. Ez a készülék azok számára is ideális, akiknek a haja vastagabb szálú, illetve fodrászoknak, ugyanis egyszerre több tincset tudnak befogni vele az egyes áthúzások alkalmával, ezzel időt és energiát spórolva maguknak.

Az 50 °C és 230 °C közötti különböző hőmérséklet fokozatok lehetővé teszik a haj egyedi típusához való hőfok beállítását! Extra gyors felmelegedésének köszönhetően nem kell várakozásra pazarolni az időt. A készülék Celsius és Fahrenheit hőmérséklet-skálával rendelkezik, a kettő közötti választás a "+" és a "-" gomb együttes megnyomásával lehetséges.

A hajvasaló kábele 360 fokban elforgatható, így elkerülhetjük a lehetséges kábelcsavarodást! A kábel hossza 2 méter, emiatt kényelmesen használható. Kerámia-titán bevonatos lapokkal rendelkezik, amivel bizonyítottan simább és fényesebb eredményt érhetünk el.  

A kitűnő minőségű anyagokból készült lapok ellenállóak, tartós és gyors a hőátadásuk, aminek köszönhetően gyorsabb egyenesítést érünk el. Könnyedén siklik a hajtincs a kerámia-titán felületen, a haj gubancmentes lesz. A kerámia - titán bevonat extra védelmet biztosít a hajnak, az eredmény egy tartósan sima és bársonyos haj. A biztonság érdekében a készülék automatikusan kikapcsol 1 óra múlva, mely időtartam szintén egyedileg szabályozható a Bekapcsológomb rövid megnyomását követően a "+" és "-" gombokkal (30-180 perc).

A hajvasaló használata rendkívül kényelmes, beépített LCD kijelzője egyszerűvé teszi a kezelést. Az ergonomikus markolat tökéletesen illeszkedik a kézben, úgy tervezték meg, hogy megóvja a felhasználót az égési sérülésektől.