Golden Curl - hajvasaló, választható színekben

Fedezd fel ezt a Hajvasalót! Professzionális eredmények otthon is, amelyeket a hajvasaló kiváló minőségű anyagai biztosítanak. Hajad legyen mindig csillogó.

Szín

  • Termékleírás
  • Leírás

5 év gyártói garancia!

Fejlett és sokoldalú tourmalin bevonatú titánium technológiával készült lapokkal rendelkezik, melyek kerámia olajjal vannak bevonva. Tökéletesen illeszkedik minden hajtípushoz, markolata egyedi tervezésű hőálló és csúszásgátló bevonattal. Professzionális és otthoni felhasználásra egyaránt ajánlott, főleg élethosszig tartó garanciája miatt. Az infravörös hőtechnológia belülről melegíti fel a haj szerkezetét, ezzel védve azokat, így haja egészségesebb marad. Negatív ion technológiája révén leküzdi a haj statikusságát. Minden típusú hajhoz használható, ugyanis hőmérséklete szabályozható, akár 230 fokig. Különlegessége még abban is rejlik, hogy elég akár egyszer áthúzni a vele a hajat, a speciális lemezeknek köszönhetően. A kívánt hatás eléréséhez egy könnyed mozdulattal simítsuk végig a hajon az egyenesítőt és máris elértük a tökéletes egyenes hajat.

- Tourmalin bevonatú, titánium technológiával készült, kerámia olajjal bevont lebegő hajvasaló lapokkal rendelkezik - Forradalmi infravörös hőtechnológiával működik, amely belülről melegíti fel a hajat, ezzel a haj nedvességtartalma megmarad, így maximálisan védi a haj egészségét - Markolata hőálló és csúszásgátló bevonatú - Mindössze 1, 5 perc alatt eléri az üzemi hőmérsékletet - Negatív ion technológiájnak köszönhetően megszünteti a haj statikusságát, a haj fényesebb, a frizura tartósabb lesz - 230 fokig szabályozható hőfokú hajvasaló, így minden típusú hajhoz használható - Elégséges akár csak egyszer áthúzni a vele a hajat, mégis tökéletes lesz az eredmény - A hajvasaló lap mérete: 25x90 mm - Feszültség: 110-240V - Teljesítmény: 36W - Vezetéke 360 fokban elforgó kábel

Más színekben