Automata Töredezett Hajvég Trimmelő

Az akkumulátoros Töredezett Hajvég Trimmelő, egy olyan hajvégfrissítő,  hajvágó készülék, mely kíméletesen távolítja el a töredezett hajvégeket.

50%: 17 950 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

Az akkumulátoros Töredezett Hajvég Trimmelő, egy olyan hajvégfrissítő,   hajvágó készülék, mely kíméletesen távolítja el a töredezett hajvégeket, anélkül, hogy a haj hossza csökkenne.

Ez az eszköz a legalkalmasabb a hosszú, szép és egészséges hajkorona megőrzésére. Garantáltan a haj legjobb barátja, hisz könnyedén eltávolítja az elhalt hajvégeket. Minden hajtípussal kompatibilis. Tökéletes választás azok számára, akik félnek az ollótól és nem mernek vágatni hajuk hosszából. A haj teljes hossza biztonságban van a kezelés alatt, és az egészséges hajszálakat nem bántja.

A töredezett, szétvált hajszálak utolsó néhány milliméterét távolítja el egyesével. A rövidebb hajszálakon található töredezettséggel is könnyedén elbánik. A kezelés után puha és sima eredményt kapunk, amely után a fésülködés is könnyedebbé válik. A haj gyorsabban nő, szebbé és élettel telibbé válik.

Ajánlott legalább 4-5 hetente alkalmazni a szép és egészséges megjelenésű haj érdekében.

A levágott pár milliméteres hajvégek egy praktikus kis tartájba kerülnek, mely könnyedén kiüríthető, tisztítható. LCD kijelzővel rendelkezik, melyen könnyedén beállíthatjuk a kívánt sebességet, és forgásirányt. Rugalmas és kényelmes használat, csúszásmentes markolat.

Kivehető akkumulátor, könnyen szétszerelhető és hordozható. Használati utasítások: Az eszköz használata egyszerű és teljesen biztonságos.

Száraz és tiszta hajon alkalmazható, hogy a hajszálak ne tapadjanak össze.

A nagyon göndör haj esetében javasolt a haj kivasalása a trimmelő használata előtt. Az eszközt vékony passzéban leválasztott tincseken használjuk.

A fejtetőtől a hajvég irányába haladva, lassan csúsztatva. Tincsenként 2-3-szor is végezzük el a mozdulatsort.

A doboz tartalma: – 1 db Töredezett Hajvég Trimmelő, Hajvégfrissítő Hajvágó készülék – Töltő + USB kábel – 1 db fésű – 2 db hajcsat – Fekete elegáns lakk tasak

Eszközeinkre 1 éves GARANCIÁT BIZTOSÍTUNK! Súly: 945g Size: 750*600*450mm Akkumulátor kapacitás: 2000mAh Töltési idő: 2 óra Sebesség: 6200rpm