2022-es Professzionális Szalon Hajszárító
Professzionális szalon hajszárító - Otthoni használatra is! Egy megbízható és könnyen használható hajszárító, ami nem hiányozhat szalonodból!
  280gr-os SUPREME Hajszárító
Az egyik legkönnyebb legkisebb és legerősebb hajszárítót keresed? Akkor ne keresd tovább, már meg is vásárolhatod.
  2in1 - Csavart formájú hajgöndörítő és vasaló
Ergonomikus egyedi csavart formájának révén könnyebbé teszi a haj formázását, akár egyenesíteni szeretnél, akár hullámokat formálni.
  3-12 mm 6in1 Hajvágó Szett
Fodrászok és otthoni felhasználók számára egyaránt. Prémium 6 fejes hajvágó gép. Precíz, gyors és hatékony vágás minden alkalommal. Fedezd fel most!
  4in1 Szárító Körkefe
Praktikus és hatékony 4in1 Szárító Körkefe: Gyorsan szárít, formáz és ápol. Profi hajápolás otthonodban is, tökéletes stílus minden napra. Fedezze fel most!
  5 Ágú Speciális Hajformázó
Kreáljon tökéletes frizurát minden alkalomra a 5 Ágú Speciális Hajformázóval! Egyszerű használat, professzionális eredmények otthon is. Vásárold meg most!
  5in1 Professzionális Hajformázó és Hajszárító Készülék
Tökéletes stílus minden alkalomra! A 5in1 Professzionális Hajformázó és Hajszárító Készülékkel gyorsan és könnyedén készíthetsz csodás frizurákat otthon is.
  5in1 testborotva és trimmelő
Teljes testápolás egyetlen eszközzel! Az 5in1 Testborotva és Trimmelő minden szükséges funkciót magában foglal a tökéletes megjelenéshez. Egyszerű, és hatékony!
  AC motoros professzionális, kiegyensúlyozott, negatív ionos,
Fedezd fel az ergonomikus kialakítású, negatív ionos dizájnt a AC motoros hajszárítót! Könnyű, kényelmes használat és professzionális eredmény minden egyes nap!
  Akkumulátoros Haj- és Szakálltrimmelő
Vezeték nélküli trimmelő, stílusos külsővel, éles és erős pengékkel, kimondottan a precíz és gyors vágásokhoz kifejlesztve.
  Automata Göndörítő - Hordozható, Rózsaszín színben
Professzionális, kábel nélküli, ION technológiájú, hordozható, elektromos spirál göndörítő, kerámia bevonattal, gyönyörű rózsaszín színben!
  Automata Kreppelő
Automata kreppelő 28 cm-es kerámia bevonatú titánium fejjel!