Lothmann ParisSzőkítőporok 500gr - 4 Különböző Típus

Fedezd fel Lothmann szőkítőporainkat! Kiváló minőségű formulák, melyek segítenek elérni a kívánt szőke árnyalatot, miközben kímélik és ápolják a hajat.

Méret

Szín

  • Termékleírás
  • Leírás

Professzionális szőkítőporok a legmodernebb hajszerkezet-védő összetevőkkel!

Lila – Megújult, B5  vitaminnal, 5-ös alaptól felfelé ajánlott. Eltünteti a nemkívánatos sárga pigmenteket

Fehér/Rózsaszín- 7 árnyalat világosításához, 4-es alaptól ajánlott. Bármilyen szőkítési technikához. Ammóniamentes!

Fehér – 9 árnyalat világosításához. Bármilyen szőkítési technikához.

Fekete – 10 árnyalat világosításhoz. Ultra világosító,  Plexszel és Keratinnal dúsítva.

Lothmann UNITED BLOND-Lila Szőkítőpor B5 Vitaminnal, Ammóniával 6 árnyalatot képes világosítani a hajon, használata 5-ös színmélységtől ajánlott. A lila pigmenteknek köszönhetően eredményesebben semlegesíti a nem kívánatos sárga és narancs pigmenteket. Ammóniát tartalmaz! A Lothmann Paris Krémoxigentájával tökéletes krémes állagot képez

Alkalmazási javaslat: Teljes hajhosszhoz: (1:2, 5) 50g Lila szőkítőporhoz adjunk 125 g 20-30 vol Lothmann Paris Krém Oixgentát

Balayage fstés: (1:1, 5)50g Lila szőkítőporhoz adjunk 75 g 20-30 vol Lothmann Paris Krém Oixgentát    

További információk a szőkítőporról és a tökéletes szőkítési folyamatokról: A szőkítés eredménye függ a haj állapotától, színétől, illetve attól, hogy természetes, vagy már festett hajon dolgozunk vele! A szőkítési időt lerövidíthetjük, ha thermo sapkát, vagy gőzbúrát alkalmazunk, azonban a felgyorsított kémiai folyamat, az oxidáció által okozott hő, főképp a 40 fok feletti hőmérséklet károsíthatja a hajat, ezért használatuk nem ajánlott. A keveréshez először öntsük a szőkítőport egy nem fém tálba, majd erre öntsük rá az oxigentát, ezután keverjük csomómentesre, amíg tökéletes krém állagot nem kapunk. Használjunk védő kesztyűt.A szőkítőporok kizárólag professzionális, szalon használatra javasoltak. Szemöldök és szempilla szőkítésére nem alkalmas.

Száraz, nem megmosott hajra vigyük fel az anyagot, és oszlassuk el egyenletesen! A haj védelme szempontjából folyamatosan ellenőrizzük a szőkítési folyamata alatt! Miután elértük a kívánt színt, alaposan öblítsük ki, majd mossuk meg a hajat savas kémhatású samponnal, a gyártó ehhez a Lothmann Paris AfterBlond sampont javasolja, hogy a szőkítő maradványait teljes mértékben eltávolítsuk, és a pigmenteket rögzítsük.

Hasznos tipp: hogy a szőkítési folyamat alatt is megőrizzük a haj hidratáltságát, és egészségét, tegyünk 1 db, vagy a hígulás elkerülése érdekében csak egy fél Raywell BIO Hidra Ampullát a szőkítő keverékbe. Az ampulla használatával a hajszálak jobban megkötik a vizet, így a kiszáradás, töredezés esélye jelentősen lecsökken!

Kiszerelés: 500gr Összetevők: POTASSIUM PERSULFATE, AMMONIUM PERSULFATE, SODIUM SILICATE, MAGNESIUM CARBONATE, SODIUM METASILICATE, PARAFFINUM LIQUIDIUM, CYAMOPSIS TETRAGONOLOBA GUM, PANTHENOL, CI 77007, PARFUM, ALLERGÉNEK: AMYL CYNNAMAL, GERANIOL, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE

Minden szőkítés megkezdése előtt végezzünk allergia tesztet, hogy az esetleges allergiás reakciókat időben felfedezzük, és így az esetlges, akár súlyosabb kimenetelű allergiás reakciókat elkerüljük.   Lothmann Paris UNITED BLOND, Ultra világosító, Fekete Szőkítőpor, Ammóniával, 10 árnyalat világosításhoz Plexszel és Keratinnal dúsítva.

Keverési arány: 1: 2 keverési arány, pl: 25g szőkítő por + 50ml krémoxigenta 20-30 Vol (6-9%) A szőkítés hatóideje: 20-45 perc Ez a szőkítőpor ammóniát tartalmaz!  

Lothmann Paris UNITED BLOND, Legerősebb, Fehér Szőkítőpor, Ammóniával, 9 árnyalat világosításhoz Maximális eredményt nyújt a színeltávolítás világában, ugyanis képes egy lépésben akár 9 tónust is világosítani, így elérve a tökéletes szőkítést a további festéshez és árnyaláshoz. Kíméletesen dolgozik a hajon, egyenletes eredményt biztosítva a teljes hajhosszon. Könnyen kikeverhető, lágy textúra, kellemes illatú, nem puffad. Bármilyen típusú szőkítő eljáráshoz ideális választás, beleértve a különböző balayage, és melír technikákat is. A Lothmann Paris Krémoxigentájával tökéletes krémes állagot képez.

Keverési arányok a különböző típusú technikákhoz: Teljes hajhossz szőkítéséhez: 1: 2.5 keverési arány, pl: 50g szőkítő por + 125ml krémoxigenta 20-30 Vol (6-9%) Melír csíkok, balayage, fejtő szőkítéséhez: 1: 1.5  keverési arány, pl: 50g szőkítő por + 75ml krémoxigenta 20-30 Vol (6-9%) A szőkítés hatóideje: 30 perc

Ez a szőkítőpor ammóniát tartalmaz!   

Lothmann Paris UNITED BLOND- AMMÓNIAMENTES Szőkítőpor, Fehér Agyag tartalommal, színe fehéres-rózsaszín, használata 4-es alaptól javasolt, akár 7 tónus világosításához egy lépésben A Lothmann Paris legújabb ammóniamentes szőkítő pora fehér agyag tartalommal rendelkezik, mely gondoskodik a haj egészséges mivoltáról a szőkítési folyamat során. Sima lágy textúrájának köszönhetően megkönnyíti a munkafolyamatot, bármilyen technikához is alkalmazzuk.

Lehetővé teszi a foltmentes szőkítést, még sötétebb tónusú alap esetén is. Használatát 4-es alaptól ajánljuk, és akár 7 tónust képes világosítani egészen a platina szőkéig. Kellemes, lágy illattal rendelkezik. Nem illékony, nem duzzad, nem porzik.  A termékben található fehér agyagnak köszönhetően  a haj védve van a szőkítési folyamat roncsoló hatásaitól, és egészséges marad. Emellett gyulladás csökkentő hatású, használata során óvja és ápolja a fejbőrt is.

Az agyag megtartja a vizet, így hidratáló hatása is előnyös a haj számára, mivel nem, vagy csak lassabban szárad ki a szőkítő oxidációs folyamata alatt felszabaduló hő hatására. Az optimális eredmény elérése végett használata a Lothmann Paris Krém Oxigentájával javasolt. Alkalmazható Vol. 5, 10, 20, 30, 40 Lothmann Paris Krémoxigentákkal.

Keverési aránya: Fólia alatt alkalmazva 1:1 (szőkítő por: oxigenta) Fólia használata nélkül 1:1.5 (szőkítő por: oxigenta) A szőkítés maximális hatóideje 50perc! (12+ tónus elérése esetén) Annak érdekében, hogy  megőrizzük a haj egészségét, 2 részletben is elvégezhetjük a szőkítési folyamatot. Ebben az esetben a Vol 20 (6%) Krémoxigentával javasolt a szőkítést elvégezni, így megőrizhetjük a hajszálak állapotát.

Fehér agyag tartalommal! A fehér agyagot a 18. században fedezték fel, Kínában. Mára ez az anyag óriási szerepet tölt be a kozmetikai iparágban. Előnyös tulajdonságai közé tartozik, hogy tisztít, lágyít, erősít, és véd, a szőkítő porban található fehér agyag is így tesz a hajjal a szőkítési folyamata alatt. Mezei zsurló kivonattal! A mezei zsurló védi a hajat, csökkenti az irritációt, gyulladáscsökkentő hatású, és erősíti a hajszálakat is. Fényessé, dússá és egészségessé teszi a hajat. Ammóniamentes!    

Más színekben