Lothmann ParisEssential 100% Vegan Tesztcsomag (Essential Prémium krémhajfesték & Oxigenta)

Fedezd fel a Premium Vegán Krémhajfestéket! Gazdag színek és tápláló formulák, amelyek garantálják a kifinomult és egészséges megjelenést.

  • Termékleírás
  • Leírás

1db 100ml-es Lothmann Paris Intense Essential Prémium krémhajfesték
200ml kimért Lothmann Paris Krém Oxigenta 1, 5-3-6-9-12%

 

Lothmann Paris United Color Essential 100% Vegan Professzionális Krémhajfesték

A Lothmann Paris United Color, Essential professzionális krémhajfesték megalkotásának legfontosabb célja a tudatos élet, az egészség megőrzése, a haj védelme és ápolása volt, egy allergén anyagoktól mentes formula által. Hosszú távon is tökéletes megoldást nyújt ez az új hajfesték, hisz legyen szó allergiáról vagy egyéni érzékenységről, minden kihívással szemben meg fogja állni a helyét. A már kialakult Ammónia-, Rezorcin-, és PPD érzékenységben szenvedők a hajfesték használatával semmilyen irritációt sem fognak tapasztalni, mivel a festék ezen káros összetevőktől mentes. A legkorszerűbb hatóanyagok felhasználásával készült francia prémium minőségének köszönhetően megvédi a fejbőrt a káros vegyi anyagok hatásaival szemben. Tökéletes harmóniában működik a legérzékenyebb fejbőrrel is. Tartós és intenzív ragyogást biztosít  minden hajtípusnak.

A Vegán-barátoknak kifejezetten jó választás, hiszen a Lothmann Paris új Essential hajfestéke 100%-ban Professzionális Vegán formula! A hajfesték 100%-ban fedi a legmakacsabb ősz hajat is, így bármely vendég kedvenc festékévé válhat. A tápanyagokban gazdag összetételének köszönhetően a haj állapota festéstől-festésre fog javulni. A Lothmann Paris United Color Essential 15 csodás árnyalattal rendelkezik, színei a természetesség jegyében kerültek kidolgozásra.

A hajfesték önmagában akár 4 árnyalatot is képes világosítani. A legjobb hatás érdekében használata a Lothmann Paris Krémoxigentájával ajánlott, elegyük tökéletes folyásmentes krémes állagot képez. A festék további különlegessége, hogy csökkentett hatóidővel rendelkezik, mely csupán 20-25perc. A rövid hatóidőnek köszönhetően a festék kevesebb ideig érintkezik a fejbőrrel, ezáltal is tovább csökkentve bármilyen típusú irritáció kialakulását.

Gondosan kiválasztott természetes összetevői biztosítják a természet által nyújtott tápláló, védő hatást. Magas minőségű Aloe Vera tartalma által újjáépíti a haj rostjait, mélyen táplálva és revitalizálva azokat. Visszaállítja a haj egészséges állapotát, gyönyörű fényt kölcsönözve az egész hajkoronának. Proteolitikus enzimeket is tartalmaz, melyek a sérült hajhagymák gyógyítását végzik, így segítve elő, hogy a jövőben egészségesebb hajszálak növekedjenek. Magas fehérje, ásványi anyag és vitamin tartalma révén táplálja és hidratálja a hajszálakat.

Az Aloe Vera hatását  az ókori Görögországban és Egyiptomban évezredek óta előszeretettel élvezik, hisz a leghasznosabb növények egyike, amit a hajgyógyászatban alkalmaznak sokrétű pozitív hatásai miatt. Intenzíven táplálja, hidratálja, ezáltal fényessé, és puha tapintásúvá varázsolja a hajkoronát. Segít hosszantartóan fenntartani a haj hidratáltságát, regeneráló tulajdonságát a szálak teljes hosszán kifejti. Nem csak a hajszálakat, de a fejbőrt is hidratálja, így a kiszáradt fejbőr miatti viszkető érzést is megszünteti. Az Aloe Vera enzimjei segítenek az elhalt hámsejtek eltávolításában is. Tisztítja, méregteleníti a fejbőrt, illetve segít fenntartani a haj és a fejbőr megfelelő pH egyensúlyát.

Oxigenta kiválasztása az Essential krémhajfestékhez:

  • Egy tónussal sötétebb árnyalat festéséhez vagy szőke haj színezéséhez Vol10 (3%) Lothmann Paris KrémOxigentával keverjük
  • Fakult hajszín festéséhez, ősz haj fedéséhez vagy egy tónus világosításához Vol20 (6%) Lothmann Paris KrémOxigentával keverjük
  • 2 vagy 3 árnyalat világosításához Vol30 (9%) Lothmann Paris KrémOxigentával keverjük
  • 3 vagy 4 árnyalat világosításához Vol40 (12%) Lothmann Paris KrémOxigentával keverjük
  • 4 árnyalat  feletti világosítás esetén elő kell szőkíteni a hajat

Keverési arány:

  • Nem fém anyagú tálban keverjük össze a krémhajfestéket az oxigentával 1:1.5 arányban
  • Szupervilágosítás esetén keverjük össze a krémhajfestéket az oxigentával 1:2 arányban, vol30-40  (9-12%) oxigenta használatával

Alkalmazás:

Első használat előtt végezzünk bőrpróbát! Ezt a lépést minden egyes új festék első alkalmazása előtt végezzük el. Irritáció, viszkető érzés megjelenése esetén ne használjuk az adott festéket.

Oszlassuk el ecsettel egyenletesen a száraz mosatlan hajon az előkészített hajfesték-oxigenta keveréket, majd hagyjuk hatni 20-25 percig. Az expozíciós idő letelte után öblítsük ki a hajfestéket langyos vízzel, majd mossuk meg a hajat az erősen savas kémhatású AfterColor samponnal, melynek 4.5 -ös Ph értéke gondoskodik a hajszerkezet mielőbbi visszazáródásáról.

Kiszerelés: 100ml