RaywellDirekt Pigment Peroxidmentes Tartós Színező Gél

A Raywell Direkt Pigment gyönyörű élénk színű pigmenteket tartalmazó gélkrém, mely anélkül képes színezni a hajat, hogy károsítaná azt.

Méret

Szín

50%: 2 300 Ft

  • Termékleírás
  • Leírás

Raywell Direkt Pigment- Gélkrém, színező hatású pigmentekkel, oxidálószer mentes, Argánnal és keratinnal, Savas Ph 10 DB VAGY AFELETTI MENNYISÉG VÁSÁRLÁSA ESETÉN AJÁNDÉK SZÍNSKÁLA ALBUM!!! - kérjük írd a megjegyzésbe igényedet az albumra! 

? RAYWELL LEGÚJABB GÉL ÁLLAGÚ DIREKT PIGMENTJE 16 KÜLÖNBÖZŐ SZÍNNEL! A SZÍNEZŐ TARTÓSSÁGA 6-8 MOSÁS! KISZERELÉS 150 ML 

10 DB VAGY AFELETTI DIREKT PIGMENT GÉL  VÁSÁRLÁSA ESETÉN EGY SZÍNSKÁLA ALBUMMAL AJÁNDÉKOZUNK MEG!!!! - kérjük írd nekünk megjegyzésbe igényedet az albumra!

  A Raywell Direkt Pigment, gyönyörű élénk színű pigmenteket tartalmazó gélkrém, mely anélkül képes színezni a hajat, hogy károsítaná azt. Ez a gélkrém oxidálószer mentes, így a pigmentek nem jutnak be a haj belsejébe. Nem nyitja a haj szerkezetét, így a hajszál egészséges marad, nem roncsolódik, mint a hagyományos hajfestékeknél, ahol lúgos kémhatás jön létre a hajfestés során. A termék kifejezetten savas kémhatású, tehát zárja a haj kutikuláit, ezzel is elősegítve a haj egészségének fenntartását. A savas kémhatás, a (az előbb említett lúgos kémhatású hajfestékekkel ellentétben), zárja a haj kutikuláit, így az hidratált marad, nem szárad ki és nem törik le. A direkt pigmentek, mint ahogy a nevéből is kiderül, közvetlenül a hajszálak külsején tapadnak meg, így létrehozva a kívánt hajszínt.

A gélkrémet nem szükséges keverni más termékekkel, önmagában használható. Oxidálószer mentes! A különböző színek keverhetőek is, valamint hozzá keverhető a hagyományos hajfestékhez, hogy még egyedibb és élénkebb színt hozzunk létre. A gélkrém kondicionáló tulajdonságát a hozzá adott Argán olajnak, illetve Keratinnak köszönheti.

Argán olaj: Helyreállítja a töredezett hajvégeket, puhábbá és selymesebbé varázsolja a hajat, segíti a haj növekedését, valamint védi a káros környezeti hatásoktól.

Keratin: Egészen a haj legbelső szerkezetéből kiindulva építi vissza a hajszálak fehérje szerkezetét, hogy újra rugalmas, fényes és káprázatos hajkoronát kapjunk. Helyreállítja a legsérültebb hajszerkezetet is. A direkt pigment gélkrém tartóssága: 3 hét (6-9 mosás, de ez függ a haj állapotától is, illetve a felhasználási módszertől is) 17 gyönyörű szín közül válogathatunk! A direkt pigment gélkrémet 80%-os száraz hajon alkalmazzuk, melyet közvetlenül felvihetünk a hajra. A gélkrém használata előtt egy savas kémhatású samponnal javasolt megmosni a hajat, valamint a termék használata után, javasolt a szulfát- és parabénmentes sampon és kondicionáló használata. Erre a célra tökéletes szolgálatot nyújtanak a Raywell BIO samponjai és kondicionálói.

Többféle alkalmazási módszer közül választhatunk:

  1. Szőkített hajon (9/10 árnyalat)

A legtökéletesebb színt a szőkített hajon érhetjük el. Mossuk meg a hajat egy savas kémhatású samponnal. Tökéletes választás a Raywell BIO termékei, melyek savas kémhatásúak, szulfát- és parabénmentesek. 80%-os száraz hajon alkalmazzuk a gélkrémet, melyet közvetlenül felvihetünk a hajra. Egyenletesen oszlassuk el a gélkrémet, ecset, illetve fésű segítségével, majd hagyjuk hatni a kívánt ideig. Végezetül alaposan öblítsük ki és mossuk meg a hajat egy savas kémhatású samponnal, amely szulfát- és parabénmentes! -10perc hatóidővel a haj pasztell tónust kap -20perc hatóidővel erősen pigmentált hajszínt kapunk. Hajszárírtó vagy búra használatával, a hatóidő lerövidíthető 20 percről 12 percre.  

  1. Hajszín megerősítése, vagy újrapigmentálása két alkalmazás között (természetes vagy festett hajra)

Mossuk meg a hajat egy savas kémhatású samponnal. Tökéletes választás a Raywell BIO termékei, melyek savas kémhatásúak, szulfát- parabénmentesek. 80%-os száraz hajon alkalmazzuk a gélkrémet, melyet közvetlenül felvihetünk a hajra. Egyenletesen oszlassuk el a gélkrémet, ecset, illetve fésű segítségével, majd hagyjuk hatni a kívánt ideig. Végezetül alaposan öblítsük ki és mossuk meg a hajat egy savas kémhatású samponnal, amely szulfát- és parabénmentes! Hatóidő: 10 perc, mely 8 percre lerövidíthető hajszárító vagy búra használatával. Tartóssága ebben az esetben 2 hét!  

  1. Előpigmentálás

Száraz hajra kenjük a gélkrémet, majd folytassuk a hajfestést a szokásos módon.

Kiszerelés: 150ml

17 féle gyönyörű élénk szín közül választhatunk: -Fekete -Ibolya -Ciklámen -Rézvörös -Rózsaszín -Cseresznye -Narancs -Réz -Világos barna -Bézsszőke -Barna -Csokoládé -Kávé -Kék -Zöld -Sárga

Más színekben