RaywellColorplex - Metallic Collection

Fedezd fel a Metal Collection hajfestékeket! Ragyogó fémes árnyalatok, amelyekkel stílusos és lenyűgöző megjelenést varázsolhatsz. Hogy tündököljenek a hajak!

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

A Raywell ColorPlex hajfesték egy forradalmi újdonság a hajfestékek világában, melynek részei a Crazy Color színezők. A 3 az 1-ben regeneráló professzionális hajfesték, mely a legmodernebb technológiák és a természeti erőforrások koncepciója révén jött létre.  A méltán híres milánói Intercosmetics laboratóriumában született meg, amelyre a legmodernebb és legszigorúbb előírások vonatkoznak. Három különleges és egyedi védelmi komponens szinergiáján alapuló hajfesték, mely lehetővé teszi a haj legmagasabb védelmét, szerkezeti struktúrájának újjáépítését, vibráló, hosszantartó színek kibontakozását, valamint a hajszálak rostjainak legmélyebb hidratálását, táplálását:

Miben különleges ez a festék?

  • Plex védelmi rendszert tartalmaz
  • 3 féle növényi keratint tartalmaz
  • Quinoa gyümölcs kivonatot tartalmaz (9 aminosav és vitaminok)
  • alacsony ammónia tartalom mely a legérzékenyebb fejbőrt sem irritálja
  • nem tartalmaz: Parabént, Rezorcinolt, PPD-t, PTD-t
  • protektort tartalmazó krém állagú oxigenta mely kellemes parfümös gyümölcs illatú
  • a mikro pigmenteknek köszönhetően a hajszálak mélyére hatol, ezáltal tartóssága 8-10 mosás
  • végeredmény egy selymesen fénylő puha haj, akár egy COCOCHOCO keratinos hajkezelés után

  Ezek az összetevők és a festék pigmentjei már a legmodernebb mikropigment technológián alapulva sokkal nagyobb mennyiségben és mélyebbre hatolnak a haj szerkezetébe mivel kisebb méretűek a festék molekulái a hagyományos hajfestékekkel szemben.

Ez a regeneráló professzionális hajfesték számtalan előnyt rejt magában, mely a kezelések során már rövid időn belül is érzékelhető és tapasztalható. Lágy, krémes állagának köszönhetően felvitele könnyedé válik. Illata lágy, kellemes, nem irritatív hatású. Tökéletes állagot képez a Raywell oxigentával, így az nem csöpög. Az anyag gyorsan és hatékonyan dolgozik, ami szabad szemmel is látható. Felkenés után szinte azonnal beindul a világosító mechanizmusa, mely a natúr színen tökéletesen megfigyelhető. A hajfesték kiöblítése után a haj rugalmas, puha lesz, sprődség jele nem tapasztalható, még a hajtöveknél sem. 100%-os ősz haj fedést biztosít. Használata után a haj gyönyörű fényben káprázik, selymes és egészséges kinézetet kölcsönöz. Balzsam nélkül is könnyen kifésülhető, mely a hajfesték különleges komponenseinek köszönhető. Tökéletes védelmet nyújt a legroncsoltabb haj számára is, hisz egyedi tulajdonságának révén, már a festés során újjáépíti a haj szerkezetét. A színek magasan pigmentáltak, az eredmény hosszantartó, ragyogó hajszín.

PLEX VÉDELMI RENDSZER/ CUTICLEX technológia révén

A Raywell Colorplex hajfesték védelmi rendszere, a CUTICLEX technológia révén érvényesül, mely során képes védeni és újjáépíteni a károsodott hajat is. Tryglicerint (Plex) tartalmaz, mely táplálja, hidratálja és ragyogóvá teszi azt. A haj szerkezetének újjáépítéséről és megerősítéséről, a festékben található 3 féle növényi keratin gondoskodik és nem utolsó sorban szebacinsavat tartalmaz, mely képes regenerálni és táplálni a sérült hajszálakat is.

3 FÉLE NÖVÉNYI KERATIN/ ARGININE, SERINE, THREONINE aminosavak

Ez a három féle növényi keratin az Arginine, Serine, Threonine, olyan aminosavak, melyek szerkezetileg megegyeznek a hajban található aminosavakkal, így képesek a sérült haj sejt szerkezetét rekonstruálni és beépülni a haj rostjaiba.

QUINOA GYÜMÖLCS KIVONAT/ 9 aminosav és természetes anyagok

Az Intercosmetics laboratórium felfedezte, hogy a Quinoa gyümölcs számtalan előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Felhasználásra került a gyümölcs magjának héja is, aPerikarp, mely igen gazdag felület aktív anyagokban. Ezek olyan természetes anyagok, mellyel képesek voltak bizonyos kémiai anyagokat helyettesíteni. Tökéletes összhangban működik a növényi keratinokkal is, így képesek csökkenteni a haj károsodását és megakadályozza a festék felszívódását a fejbőrbe, ezáltal könnyebbé válik a festék eltávolítása is. A Quinoa gyümölcs magja nyomelemekben is gazdag, melyek kiválóan táplálják a hajat. 9 létfontosságú aminosavat tartalmaz, melyek közül az egyik a Tysine, mely elengedhetetlen a kollagén termeléshez. Ez egy erős antioxidáns, mely gazdag C és E vitaminban, ez elősegíti a sejtek termelődését.

Kiszerelés: 100ml  

Metallic Tonizáló Színek: MV Ibolya MR Rózsa MS Ezüst

Metallic Alap Színek: 5P Petróleum 7P Petróleum 5A Antracit 7M Padlizsán 5M Padlizsán