Lothmann ParisClear Hair Toner- Lothmann Blondes & Shades olaj festékhez

Próbáld ki most, gondold újra vendégeid hajszínét! Élvezd az olaj bázisú hajfestékeinket! Könnyed, olajos formula, amely ragyogó, szép színeket eredményez.

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

Az új ‘Blondes & Shades’ árnyalók lehetővé teszik az egyénre szabottan, a kívánt szőke hajszín elérését. Az egyénre szabott szolgáltatásnak köszönhetően tökéletes, ragyogó, és elbűvölő szőke hajszín az eredmény.   Az ammónia nélküli pasztel árnyalás sajátossága, és legfőképpen előnye, hogy 'tone on tone' (árnyalat az árnyalaton) techinkát alkalmaz.

Ez a technika rengeteg lehetőséget rejt magában, többek közt felfrissíti, korrigálja a haj színét, miközben puhaságot és fényességet kölcsönöz neki. A színezést bármilyen kémiai eljárást követően is használhatjuk. (Figyelmeztetés! Az eljárás nem világosítja az eredeti hajszínt.) Ha szeretnéd revitalizálni, vagy 2 kezelés között ujjáéleszteni balayage festést követően a hajad fényét, akkor a Blondes & Shades a legmegfelelőbb szolgáltatás.   Csupán pár perc alatt formálhatod szőke hajad egyedivé a 8 keverhető színárnyalat segítségével.   A Blondes & Shades páratlan eredménye kiemeli, és egyedivé teszi hajszíned.   

Kiszerelés:  250ml  

Használata: Az árnyalót az 1, 5%-os Lothmann Paris Oxigentájával keverjük ki az alábbiak szerint. Keverjük 1 : 1, 5 arányban, ha a tone & tone technikát alkalmazzuk Keverjük 1 : 2 arányban ha a haj színét akarjuk felfrissíteni Hatóidő 10 - 20 perc, a kívánt végeredménytől függően, mennyire tartós, és élénk színt kívánunk elérni Világosabb, kevésbé intenzív szín eléréséhez használjuk a Clear -t az árnyalóhoz keverve.

A Clear toner úgy működik, mint a festékeknél a semleges szín, minél többet adunk az árnyalóhoz, úgy lesz egyre kevésbé intenzív az adott árnyaló színe. A keveréket ecsettel, vagy festékadagoló flakonnal vigyük fel a hajra. Fontos tudni, hogy az árnyaló nem világosítja a haj színét, ezért sötét szőke alap esetén a kezelés előtt szőkítő használatával világosítsuk fel a haj színét 10+ -os alapig.