Lothmann ParisBlondes & Shades Árnyalók

A Blondes & Shades árnyalók lehetővé teszik az egyedi kívánt szőke hajszín elérését. A végeredmény egy tökéletes, ragyogó és elbűvölő hajszín!

Méret

  • Termékleírás
  • Leírás

Recepteket festékeinkhez a 'Cocochoco, Raywell & Lothmann Fodrászok' zárt Facebook csoportunkban találtok, és oda is tudtok feltölteni ajándékért cserébe! Az ajándékot kérd feltöltés után a következő rendelésedben a megjegyzés rovatban!  

Az új ‘Blondes & Shades’ árnyalók lehetővé teszik az egyedi kívánt szőke hajszín elérését. A végeredmény egy tökéletes, ragyogó és elbűvölő hajszín!   Az ammónia nélküli pasztel árnyalás sajátossága, és legfőképpen előnye, hogy 'tone on tone' (árnyalat az árnyalaton) techinkát alkalmaz. Ez a technika rengeteg lehetőséget rejt magában, többek közt felfrissíti, korrigálja a haj színét, miközben puhaságot és fényességet kölcsönöz neki. A színezést bármilyen kémiai eljárást követően is használhatjuk. (Figyelmeztetés! Az eljárás nem világosítja az eredeti hajszínt.) Ha szeretnéd revitalizálni, vagy 2 kezelés között ujjáéleszteni balayage festést követően a hajad fényét, akkor a Blondes & Shades a legmegfelelőbb szolgáltatás.   Csupán pár perc alatt formálhatod szőke hajad egyedivé a 8+4ÚJ! keverhető színárnyalat segítségével.   A Blondes & Shades páratlan eredménye kiemeli, és egyedivé teszi hajszíned.  

Használata: Az árnyalót az 1, 5%-os Lothmann Paris Oxigentájával keverjük ki az alábbiak szerint. Keverjük 1 : 1, 5 arányban, ha a tone & tone technikát alkalmazzuk Keverjük 1 : 2 arányban ha a haj színét akarjuk felfrissíteni Hatóidő 10 - 20 perc, a kívánt végeredménytől függően, mennyire tartós, és élénk színt kívánunk elérni Világosabb, kevésbé intenzív szín eléréséhez használjuk a Clear -t az árnyalóhoz keverve.

A Clear úgy működik, mint a festékeknél a Neutro, minél többet adunk az árnyalóhoz, úgy lesz egyre kevésbé intenzív az adott árnyaló színe. A keveréket ecsettel, vagy festékadagoló flakonnal vigyük fel a hajra. Fontos tudni, hogy az árnyaló nem világosítja a haj színét, ezért sötét szőke alap esetén a kezelés előtt szőkítő használatával világosítsuk fel a haj színét 10+ -os alapig.