Lothmann ParisABC D-Pigment, Mesterséges pigment eltávolító, haj roncsolás nélkül

Távolítsa el a makacs festékeket könnyedén! Az ABC D-Pigment mesterséges pigmenteltávolítóval visszaállíthatja haj eredeti színét biztonságosan és hatékonyan.

Méret

 • Termékleírás
 • Leírás

A Lothmann ABC D-Pigment, egy mesterséges pigment eltávolító kezelés, mely a haj roncsolódása nélkül képes eltávolítani a mesterséges pigmenteket a hajból, úgy, hogy a haj természetes színe nem változik meg. Használatával az eredeti hajszínt nyerjük vissza, ezután a hajat ismét új színre lehet festeni. A kezelés a mesterséges pigmentekre van kizárólag hatással, méghozzá úgy, hogy azok méretét olyan kicsire lecsökkenti, amely megkönnyíti a haj cuticuláin való kijutást. A haj szerkezetét semmilyen mértékben nem károsítja és nem változtatja meg. A kezelés hatására két árnyalattal világosabb hajszínt érhetünk el, viszont csak a mesterséges pigmentek eltávolításával. Nem helyettesíti a szőkítési folyamatokat, tehát szőkítőpor helyett nem alkalmazható. A keveréket kizárólag az érintett területre vigyük fel. Amennyiben az eredmény nem kielégítő, úgy a kezelés háromszor ismételhető. Képes eltávolítani a többlet pigmentet a hajból, vagy semlegesíteni a nem kívánt pigmenteket a hajfestés vagy pasztelizálás után. A KIT 3 részből áll: D-Pigment/ A: 100ml D-Pigment/ B: 100ml D-Pigment/ C, semlegesítő: 100ml Használata:

 1. lépés: Mossuk meg a hajat egy mélytisztító sampon/kutikula nyitó sampon segítségével, melynek pH értéke 8.5. A jobb hatás érdekében hagyjuk a hajon a sampont 5 percig hatni.
 2. Töröljük meg a hajat törölközővel
 3. Keverjük össze a D-Pigement A és D-Pigment B lépést (1+1 arányban)
 4. Helyezzük fel a hajra a keveréket, amilyen gyorsan csak lehet (a kívánt területre kizárólag)
 5. Fedjük le a kezelt területet fóliával és hagyjuk hatni 20 percig. A legelőnyösebb hőmérséklet 40°C, a kezelés számára.
 6. A hatóidő letelte után, nagyon alaposan, hosszasan mossuk ki a hajból a keveréket, majd mossuk meg a hajat egy savasabb kémhatású samponnal.
 7. Ezután helyezzük fel szintén az adott területre a semlegesítő hatású, D-Pigment C anyagot, fésüljük át a hajat többször majd öblítsük ki vízzel.
 8. Amennyiben az eredmény nem kielégítő, úgy a kezelés háromszor ismételhető.
 9. Szárítsuk meg a hajat, mielőtt színeznénk azt.
 10. Az új hajszín kiválasztásánál, válasszunk a kívánt eredménytől két tónussal világosabbat, mivel idővel sötétebbé válik.

  Kiszerelés: 3*100ml