Lothmann Paris ABC D-Pigment, Mesterséges pigment eltávolító, haj roncsolás
Távolítsa el a makacs festékeket könnyedén! Az ABC D-Pigment mesterséges pigmenteltávolítóval visszaállíthatja haj eredeti színét biztonságosan és hatékonyan.
Raywell Antiyellow Oxigenta 3-6-9-12% Parfüm illattal
Hamvasító hatású liláskék színű oxigenta, parfüm illattal. Stabilizált, magas védelemmel ellátott aktivátor, mely különleges gyümölcs illattal rendelkezik.
Raywell AvantX Ammóniamentes Professzionális Hajfesték
Az AvantX a Raywell professzionális, tartós, ammónia-, PPD- és nikkelmentes hajfestéke, hogy minden vendéged örömmel távozzon szalonodból.
Raywell AvantX Tesztcsomag (Ammóniamentes hajfesték & Oxigenta)
Szinesítsd fel fodrászszalonod! Kímélő formula, ammóniamentes hajfesték próbacsomag oxigentával. Profi eredmények, élénk színek, elégedett ügyfelek.
Lothmann Paris Blondes & Shades Árnyalók
A Blondes & Shades árnyalók lehetővé teszik az egyedi kívánt szőke hajszín elérését. A végeredmény egy tökéletes, ragyogó és elbűvölő hajszín!
Lothmann Paris Clear Hair Toner- Lothmann Blondes & Shades olaj festékhez
Próbáld ki most, gondold újra vendégeid hajszínét! Élvezd az olaj bázisú hajfestékeinket! Könnyed, olajos formula, amely ragyogó, szép színeket eredményez.
Lothmann Paris Color Intense Prémium Krémhajfesték
Ismerd meg a mikropigment krémhajfestékünket! Gazdag színek, tartós formula és könnyű alkalmazás. Fejezdki egyéniségedet új színekkel, biztos kézzel!
Lothmann Paris Color Intense Tesztcsomag (Color Intense Prémium hajfesték &
Ismerd meg a ColorIntense krémhajfestéket! Gazdag pigmentekkel és tartós formulával rendelkezik, hogy élénk és tartós színeket biztosítson vendége hajának.
Lothmann Paris Color Shine (ammóniamentes) Prémium Krémhajfesték
Ismerd meg a ColorShine krémhajfestéket! Gazdag pigmentekkel és tartós formulával rendelkezik, hogy élénk és tartós színeket biztosíts vendégeid hajának.
Lothmann Paris Color Shine Ammóniamentes Tesztcsomag (Color Shine Prémium h
Ismerd meg a ColorShine krémhajfestéket! Gazdag pigmentekkel és tartós formulával rendelkezik, hogy élénk és tartós színeket biztosíts vendégeid hajának.
Raywell Colorplex - Metallic Collection
Fedezd fel a Metal Collection hajfestékeket! Ragyogó fémes árnyalatok, amelyekkel stílusos és lenyűgöző megjelenést varázsolhatsz. Hogy tündököljenek a hajak!
Raywell ColorPlex 3in1 Professzionális Regeneráló Hajfesték
Fedezd fel a ColorPlex hajfestékeket! Színek, melyek inspiráljék a kreativitást és gondoskodnak a haj egészségéről is. Élénk színek és védelem egyben!