RaywellAvantX Ammóniamentes 24+4 Hajfestékcsomag, Színskála Albummal

Dobd fel szalonod kínálatát! Kímélő formula, ammóniamentes hajfestékcsomag oxigentával. Profi eredmények, élénk színek, elégedett ügyfelek.

  • Termékleírás
  • Leírás

A csomag tartalma:

  A Raywell professzionális tartós hajfestéke, több különböző fejbőr és hajproblémával rendelkező számára nyújt tökéletes megoldást a hajfestés világában. A méltán híres milánói Intercosmetics laboratóriumában született meg, amelyre a legmodernebb és legszigorúbb előírások vonatkoznak. Tökéletes állagot képez a Raywell oxigentával, így az nem csöpög. Gyönyörű intenzív és fényes hajszínt hozhatunk létre, mely 90%-os őszhajfedést biztosít, kockázatok nélkül. A színek magasan pigmentáltak, az eredmény hosszantartó, ragyogó hajszín. Illata kellemes gyümölcsös, mely egyaránt fantasztikus érzetet hagy a hajon és a munkakörnyezetben. A festékben található méhviasz, különleges ápolást nyújt a fejbőr és haj számára. Visszaadja a haj gyönyörű fényét, puhává és lággyá varázsolja. A hajszálakat bevonva gyönyörű fényt biztosít neki, valamint ápoló tulajdonsága révén képes regenerálni és megszűntetni a töredezett hajvégeket és nedvességet biztosít a száraz fejbőrnek is.  A méhviasz egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy maguk a hajszálak is hasonló zsíros anyagból épülnek fel.

A hajfestékben a méhviaszmellett a zanthalenehatóanyaga játszik fontos szerepet, ugyanis együttes hatásuk révén, védik és regenerálják az érzékeny és kipirosodott fejbőrt. A zanthalene, a szecsuáni bors hatóanyaga, mely védi a fejbőrt a kezelések során alkalmazott lúgos szerek által okozott kellemetlen hatásoktól, mint pl. égő és viszkető érzés, kipirosodás, korpásodás, hólyagosodás. Védő és nyugtató hatását számos klinikai vizsgálat bizonyítja. Az allergia mondhatni fénykorát éli napjainkban, ezért a hajfesték megalkotása során, szigorú figyelmet fordítottak tudósok arra, hogy az érzékenyéget okozó vegyületek ne kerülhessenek a festékbe. Ezen allergiák elkerülése végett ez a professzionális hajfesték nem tartalmaz AMMÓNIÁT, PPD-t, valamint NIKKELT. Ezek az anyagok súlyos allergiát okozhatnak a fejbőrön, mint pl. pirosság, viszkető érzés, korpásodás, hólyagosodás, súlyosabb esetekben fulladás, légzési nehézség, arcduzzanat. Gondos figyelmet fordítottak arra, hogy ezen irritatív anyagok ne kerülhessenek bele a Raywell AVANT.X professzionális festékébe, így biztonsággal használható bárki számára.

Miben különleges ez a festék? -Nem tartalmaz AMMÓNIÁT -Nem tartalmaz PPD-t -Nem tartalmaz NIKKELT -Nem okoz allergiás reakciót, így a legérzékenyebb bőrűek is használhatják -90%-os őszhajfedés -Méhviasz tartalma révén védi és táplálja a fejbőrt és a hajszálakat -Zanthalene tartalma révén védi a fejbőrt, valamint nyugtatja -Csillogó hatást biztosít a hajkoronának, festés után -Kellemes gyümölcs illatot biztosít a hajnak és a munkakörnyezetnek, tehát nem irritatív -Oxigentája protectoros, nem irritatív hatású -Oxigentájával krémes állagot alkot -A tubus 100ml festéket tartalmaz -Professzionális festék, így használatát kifejezetten fodrászoknak javasoljuk -49 gyönyörű árnyalatban kapható  

Keverési arány:  

1:1 (100ml AVANT.X hajfesték+100ml RaywellOxigen) 10 Vol (3%)        

-30perc hatóidő 20 Vol (6%)        

-35perc hatóidő 30 Vol (9%)        

-40perc hatóidő 40 Vol (12%)     

-45 perc hatóidő

1:2 szuper világosítás (100ml ColorPlex hajfesték+200ml RaywellOxigen)  

Árnyalatai: -Semleges árnyalatok -Arany árnyalatok -Réz árnyalatok -Bézs árnyalatok -Barna árnyalatok -Vörös árnyalatok -Lila árnyalatok -Mahagóni árnyalatok -Dohány árnyalatok -Hamvas árnyalatok -Szupervilágosítók  

Keverési arány: 1:1 Térfogat: 100ml